Walkower to 50 tys zł płatne w ciągu 14 dni. Jak nie to zawieszenie do chwili zapłacenia.
Tak czy siak zamkniecie klubu. Dlatego to nie jest dobre rozwiazanie.
Play-off Krosno-Lublin
Re: Play-off Krosno-Lublin
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- tezetomaniak
- Trener
dlatego zrobi sie bilety: ulgowy 25, normalny 37
nie no harry zartowalem, walkower chyba nikomu na mysl nie przychodzi. (
? ) Swoja droga ciekawe ile by przyszlo wtedy kibicow na rewanz ^^
nie no harry zartowalem, walkower chyba nikomu na mysl nie przychodzi. (
Ja rowniez jestem mocno zawiedziona decyzja, ktora podjal Tomek, ale z drugiej strony...
Latwo szafowac cudzymi pieniedzmi, ale jesli chodzi o "moje" , to liczy sie kazda zlotowka, prawda?
O jedna zlotowke drozszy program, teraz podniesione ceny biletow i juz jest na co narzekac i psioczyc, zapelniajac kilka stron forum chamstwem i nikczemnoscia klubu.
Od Tomka wymaga sie pracy za darmo, wszak
ale o swoja dodatkowa zlotowke trzeba walczyc do upadlego, ryzykujac narazeniem sie na smiesznosc i malostkowosc.
Ech kibice, wymagac to my, ale nie od nas ...no nie?
(...) dla tego faceta to jest jego praca, cos czym zarabia na chleb dla swojej rodziny(...)
Latwo szafowac cudzymi pieniedzmi, ale jesli chodzi o "moje" , to liczy sie kazda zlotowka, prawda?
O jedna zlotowke drozszy program, teraz podniesione ceny biletow i juz jest na co narzekac i psioczyc, zapelniajac kilka stron forum chamstwem i nikczemnoscia klubu.
Od Tomka wymaga sie pracy za darmo, wszak
korona mu z glowy nie spadnie
ale o swoja dodatkowa zlotowke trzeba walczyc do upadlego, ryzykujac narazeniem sie na smiesznosc i malostkowosc.
Ech kibice, wymagac to my, ale nie od nas ...no nie?
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~