Play-off Krosno-Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
harry
Trener

Re: Play-off Krosno-Lublin

#301 Postautor: harry » 7 sierpnia 2009, o 22:05

truskawa pisze:O czym jest ta dyskusja? facet ma dwa miejsca pracy, jedno stałe, drugie dorywcze, w którym dodatkowo nie płacą na czas. koniec kropka

A ja juz drugi raz prosze dzisiaj o wyjaśnienie tego tematu bo w kwesti pieniedzy i wypłat słyszałem dzisiaj bardzo sprzeczne opinie. Może sprawca całego zamieszania spróbuje coś kibicom wyjaśnic jak i co i jak to z jego decyzjami było?
Bo narobił niezłego bigosu.
A na forum same domysły bo tak naprawdę to nikt nie napisał na 100% o co chodzi.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#302 Postautor: Regdal » 7 sierpnia 2009, o 22:28

auganoff pisze:Czyli reasumujac - skoro wszyscy wiedza, ze w Lublinie nie placi sie w terminie (albo i w ogole) to Piszcz powinien jezdzic za darmo i do konca sezonu, bo skoro u nas podpisal, to znaczy, ze sie na to zgodzil? Litosci...

Nie piernicz bzdur.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#303 Postautor: Talib » 7 sierpnia 2009, o 22:36

auganoff pisze:
Talib pisze:
auganoff pisze:Czyli reasumujac - skoro wszyscy wiedza, ze w Lublinie nie placi sie w terminie (albo i w ogole) to Piszcz powinien jezdzic za darmo i do konca sezonu, bo skoro u nas podpisal, to znaczy, ze sie na to zgodzil? Litosci...

A gdzie i kto tak napisał?

Sluze.

Gelo pisze:a ja bym jednak nie sadzil, ze tomek podpisal kontrakt z nami wiedzac ze nic nie zarobi

Podobne tony pobrzmiewaja w wypowiedziach Czarka i Twoich. Z tego co napisales wynika, ze Piszcz, odmawiajac jazdy w obliczu zaleglosci, jest albo naiwny albo nie fair. Tak zle, i tak nie dobrze.
Byc moze zle zinterpretowalem Twoja wypowiedz, bo nie znam dowcipu, o ktorym mowa. 8)

Nie, ja napisałem, że Piszcz podpisując kontrakt "w obliczu zaleglosci, jest albo naiwny albo nie fair". I to się akurat zgadza, a że czytasz bez zrozumienia to później wychodzi jak w kawale o rozdawaniu cytryn na Placu Czerwonym :). Ten powinieneś znać.

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#304 Postautor: auganoff » 7 sierpnia 2009, o 23:23

To Ty nie rozumiesz. Czym innym jest nie rozumiec, co ktos chcial przekazac, a czym innym brak zrozumienia dla faktu, ze mozna takie poglady glosic. :wink:

Regdal pisze:

Nie piernicz bzdur.

A to juz ewidentny przyklad czytania bez zrozumienia. Regdalu - specjalnie dla Ciebie wyjasnienie. Tym postem stanalem w obronie Tomka i jego prawa do terminowej zaplaty. Jesli konstrukcja gramatyczna okazala sie zbyt zawila - przepraszam.

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec