piv pisze:Sorry kolego moge wiedziec gdzie sie zaopatrujesz i co cie tak potrafi potyrac?
Siedź cicho jeśli nie masz nic do powiedzenia.
piv pisze:Sorry kolego moge wiedziec gdzie sie zaopatrujesz i co cie tak potrafi potyrac?
Pietter pisze:@czarek nie ma co porównywać sportów kobiecych do męskich. Albo inaczej, wyobraź sobie Mariusza Jurasika czy Karola Bieleckiego walczącego o piłkę z którąś z kobiet z SPR... :d
Czarek pisze:piv pisze:Sorry kolego moge wiedziec gdzie sie zaopatrujesz i co cie tak potrafi potyrac?
Siedź cicho jeśli nie masz nic do powiedzenia.
piv pisze:Mam do powiedzenia ze pieprzysz glupoty a twoje porownanie jest zwyczajnie z dupy wziete.
piv pisze:Byles na meczu pilkarek recznych z Lublina?
Byles na meczy Motor Lublin II?
Byles na meczu pilkarek recznych druzyny z Barcelony?
Masi pisze:Czarku to ty jestes żałosny. Wiesz co? Nie oglądaj żeńskiej siatkówki, biegów, rzutów czy skoków (ogólnie lekkiej atletyki) i pływania. Bo tam kobiety tez graja i zachowuja sie inaczej niz meżczyzni. Nie masz pojecia o piłce ręcznej i o sporcie jesli wypisujesz takie bzdury. Przykro mi to zauważyc bo do tej pory myslałem, że takie brednie o Montexie znajde tylko na forum Motoru, wśród bandy wandali i awanturników. Żal cie widziec w zuzlowej braci kibicowskiej.
Szkoda tylko, że miejscowi politycy i dziennikarze wmawiają nam, że to jest super, a traci na tym także żużel