tych zawodnikow raczej nie bedzie,karol zostanie u nas na pewno tak czy siak, kolega mi mowil ze karol chce sciognc Stachyre do lublina panowie w klubie stalo sie cos nie prawdopodobnego a mianowicie to ze wszyscy ze soba wspolpracuja i pozytywnie mysla na sezon 2010K.A.M.I.L. pisze:
Linus Sundstroem/Linus Ekloef
Domański
Mecz o III miejsce Lublin-Krosno, 27.09, godz. 15:30
Re: Mecz o III miejsce Lublin-Krosno, 27.09, godz. 15:30
Ostatnio zmieniony 27 września 2009, o 21:20 przez buby, łącznie zmieniany 1 raz.
kilar pisze:Gelo pisze:kilar pisze:Na gebe nie ma co zalatwiac, ale przynajmniej dobrze, ze wyrazaja chec dalszej jazdy w Lublinie. To dobry prognostyk. Koniecznie tez trzeba Hynka zostawic. I bede sie upieral, ze Filinova
bo?
Co bo ? o Filinova pytasz?
Bo przy dluzszym treningu na lubelskim torze, jest w stanie wyeliminowac 95 % swoich upadkow. A punktowac potrafi, to pokazuja wyniki z Rownego.
a co pokazuja wyniki z lublina?
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
buby dasz sobie rękę uciąć, że Karol zostanie na przyszły sezon w Lublinie ? Piszesz to z takim przekonaniem jakby podpisał już jakąś wstępną umowę, a to, że powiedział iż nie wyklucza pozostania na przyszły sezon w Lublinie to inna bajka.
Jednak wciąż wierzę, że działacze podpiszą jakieś kontrakty z zagranicznymi juniorami, najlepiej ze Szwecji lub Danii. Wyżej wymieniona przeze mnie dwójka Szwedów mogłaby się okazać strzałem w dziesiątkę, chociaż niekoniecznie. Następny junior jaki przychodzi mi na myśl jest Michael Jepsen Jensen to jego wczorajszy występ
Pozdrawiam
Jednak wciąż wierzę, że działacze podpiszą jakieś kontrakty z zagranicznymi juniorami, najlepiej ze Szwecji lub Danii. Wyżej wymieniona przeze mnie dwójka Szwedów mogłaby się okazać strzałem w dziesiątkę, chociaż niekoniecznie. Następny junior jaki przychodzi mi na myśl jest Michael Jepsen Jensen to jego wczorajszy występ
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Gelo pisze:oj juz sie tak nie podpalajmy tym Baranem - jezdzil efektownie - fakt, ale nie zawsze skutecznie.
Ale właśnie chociaż jeden taki Baran by nam się przydał, aby ten sport nie był nudny - start i do mety. A w odróżnieniu do efektownego Filinowa ten pierwszy zdobywa cenne punkty.