Wywiady z ludźmi lubelskiego żużla

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

Re: Wywiady z ludźmi lubelskiego żużla

#2226 Postautor: tezetomaniak » 8 września 2009, o 15:21

kleczes_GKM pisze:chcialbym tylko zapytac - czy widziales obie te sytuacje, ze przyrownujesz je do siebie?
Szostak, zbieral sie do upadku chyba 3 razy, az w koncu sie udalo, natomiast Brzozowski na wyjsciu z 1 luku zostal wypchniety pod sama bande, czy mogl jechac dalej nie wiem, ale skoro uwazasz, ze te dwa upadki sa identyczne, to mi nie wypada podwazac zdania ekspserta.

po 1: nigdzie nie napisalem ze sa identyczne
po 2: sam nie widzialem, ale mam relacje naocznego swiadka
po 3: swiadek jest sam z Grudziądza i twierdzi ze Brzozowski upadl bo wiedzial ze nie da rady nic juz zrobic, a Harris i Miskowiak cisneli do przodu po 1:5.

na tej podstawie moge twierdzic, ze oba upadki byly taktyczne. W Grudziadzu sa ludzie obiektywni, tylko szkoda ze prezes klubu nie jest jednym z nich.

Awatar użytkownika
kleczes_GKM
Szkółkowicz
Kontakt:

#2227 Postautor: kleczes_GKM » 8 września 2009, o 15:33

tezetomaniak pisze:po 2: sam nie widzialem, ale mam relacje naocznego swiadka
.

dziekuje, w tym momencie temat sie wyczerpal

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#2228 Postautor: tezetomaniak » 8 września 2009, o 16:03

Drogi kleczesie - tylko czekalem az to napiszesz ;) teraz uwazaj:

Na Twoje nieszczescie, caly mecz byl nagrywany. Wszyskich, ktorzy chca obejrzec te upadki zapraszam na strone :arrow: http://www.esporttv.pl (trzeba sie zalogowac, ale naprawde warto :mrgreen: )

Osmieszyles sie nieziemsko. Kamil nie zostal wypchniety tylko sam polecial na zew., bo sie nie mogl zlozyc w luku. Brzozowski zanim upadl zdazyl jeszcze sprawdzic gdzie jest jego kolega z pary. Cala sytuacja przypomina akcje Jelenia z Gdanska, z tym ze Kamil nie mial rozwalonego kola.
Słowa komentatora: "Identyczna sytuacja jak w przypadku Piotra Szóstaka".

I po co sie bylo madrzyc ze byles na meczu a ja nie ? :lol: Wszystko jest nagrane, kazdy to moze zobaczyc.

W TYM momencie, temat sie wyczerpal. 8) Parafrazujac meeshe: Jak to mowi dzisiejsza mlodziez - OWNED.

Pozdrawiam

turek
Szkółkowicz

#2229 Postautor: turek » 28 września 2009, o 16:39

LubelskiSport.pl - Jacek Rempała - "Kibice w Lublinie zasługują na mocną drużynę!"

http://www.lubelski.sport24.pl/news/sho ... a-druzyne/

turek
Szkółkowicz

#2230 Postautor: turek » 29 września 2009, o 16:01

LubelskiSport.pl - Dariusz Sprawka - "Doświadczenie będzie naszym sprzymierzeńcem"

http://www.lubelski.sport24.pl/news/sho ... mierzencem

meesha
Trener
Kontakt:

#2231 Postautor: meesha » 29 września 2009, o 16:07

Ale po co znowu to pieprzenie o awansie :?: To jakiś cholerny fetysz czy co :?: :roll:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
papi
Trener