Lubelski klub w sezonie 2010

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
harry
Trener

Re: Lubelski klub w sezonie 2010

#476 Postautor: harry » 11 listopada 2009, o 10:09

Karol to podstawa. Bez niego będzie trochę nudno na torze.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#477 Postautor: Gelo » 11 listopada 2009, o 10:44

dla mnie Karol to rowniez podstawa i bardzo bym chcial zeby zostal. ale jak mozna wyczytac na niektorych forach mocno zainteresowane jest nim Krosno. Mam jednak nadzieje ze zakonczy sie jak zwykle - bedzie dogadany z Krosnem a potem przez tydzien nie bedzie odbierał telefonów i trafi gdzie indziej.

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#478 Postautor: K.A.M.I.L. » 11 listopada 2009, o 10:52

Jeżeli udałoby się namówić do startów u nas Marcina (Balans :P ) Rempałę to niekoniecznie wiałoby nudą. Co prawda nie widziałem go na żywo przez pare lat, ale zawsze był zadziorny na torze. Karol pewnie do Rzeszowa nie wróci w przyszłym sezonie, ale na brak ofert z 1 ligi narzekać nie będzie. Jak wiadomo obecnie jeżdżących wychowanków z Lublina nie ma za wielu więc musimy posiłkować się zawodnikami spoza naszego miasta. Koncepcja budowy składu rzeszowsko-tarnowskiego nie jest wcale taka zła, nawet powiem, że na 2 ligę byłaby całkiem niezła. Taka oto kadra gwarantowałaby sporo widowiska :

Karol Baran
J. T. M. Rempała
Grzegorz Knapp/Paweł Miesiąc
Hynek Stichauer
Lubos Tomicek
Mateusz Szostek
Dawid Bąk/Marcin Bubel

Osobną kwestią jest to czy nasz klub stać na taką kadrę, zapewne byłaby ona bardzo kosztowna, ale ja jestem tylko kibicem i takie sprawy nie powinny mnie za bardzo obchodzić. Głęboko wierzę, że władze KMŻ zrobią wszystko, żeby taką lub podobną kadrę zmontować na przyszły sezon. Jestem przekonany, że ta kadra pozwoliłaby realnie włączyć się do walki o awans do 1 ligi.

W połączenie w 2011 roku 1 i 2 ligi nie chce mi się wierzyć, takie coś nie przejdzie, zablokują to pewnie zamożniejsze kluby 1 ligi, powołując się na mało atrakcyjne mecze i poniesione w związku z tym koszty.

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

straho
Junior

#479 Postautor: straho » 11 listopada 2009, o 11:07

lepiej brać staszka niż tomicka.
Z niczego może być tylko nic.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#480 Postautor: papi » 11 listopada 2009, o 11:10

ze Staszkiem to bym negocjował ile się da. Dogadał warunki, a na koniec zrezygnował, tak jak on to robił wielokrotnie. Mam nadzieję, że nikt z nim na poważnie rozmawiać nie będzie. Ale zrobić go w balona byłoby bardzo wskazane

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#481 Postautor: Torsen » 11 listopada 2009, o 11:37

Szczególnie, że lubelski klub cieszy się niesłychaną estymą wśród zawodników na całym świecie, którzy walą do niego drzwiami i oknami, więc jeden taki niewinny numer z pewnością nam nie zaszkodzi :twisted: