Gawrzyk znasz odpowiedź na moje wcześniejsze pytanie?
Lubelski klub w sezonie 2010
- Łoptymista
- Trener
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
prasa kłamie
haha Gawrzyk się znowu lansuje -- wiem ale nie powiem jesteś chyba idolem tych forumowiczów 
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

- tezetomaniak
- Trener
przeciez napisal, ze skoro klub sobie zaplanowal na wtorek, to sie we wtorek dowiesz
najlepiej to zamknac temat i otworzyc po konferencji
najlepiej to zamknac temat i otworzyc po konferencji
Regdal pisze:Brakuje jeszcze jakiegoś info ,że mamy mieć możnego i bogatego sponsora tytularnego i już ekstaza zapewniona.
a co mi tam, upajajmy się:
Mamy mieć bogatego i moznego sponsora tytularnego
nic
Ktoś tu ściemnia. Albo prezes albo zawodnicy.
Albo to będą takie cztery nazwiska, że szczęka nam opadnie albo z rozpaczy albo z radości.
Bo jezeli nie Baran, nie Staszek, nie Miesiąc, nie Piszcz, nie Hynek to kto? I tylko jeden zagraniczny wśród sześciu?

Albo to będą takie cztery nazwiska, że szczęka nam opadnie albo z rozpaczy albo z radości.
Bo jezeli nie Baran, nie Staszek, nie Miesiąc, nie Piszcz, nie Hynek to kto? I tylko jeden zagraniczny wśród sześciu?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Ktoś tu ściemnia. Albo prezes albo zawodnicy.
Bo jezeli nie Baran, nie Staszek, nie Miesiąc, nie Piszcz, nie Hynek to kto? I tylko jeden zagraniczny wśród sześciu?![]()
![]()
Będą to zawodnicy którzy byli tutaj wielokrotnie wymieniani zapewne
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych