Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
I dzieki kreatywnej ksiegowosci 2,5 miliona dlugu z ostatnich 3 czy 4 sezonow wyszlo dopiero teraz. No nic tylko brac przyklad 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Gawrzyk działacze mogą utrzymywać, ale zamieniłem właśnie słowo z Hynkiem i powiedział, że Lublin stara się wrócić do rozmów poprzez menadżera Hynka, ale sam zawodnik jest już zdecydowany na jazdę gdzie indziej. Za długo panowie, za długo to trwało. Na początku stycznia ma nastąpi mówiąc nomenklaturą ciążową rozwiązanie 
Co do Karola to można to przyjąć już jako pewnik że u nas nie wystartuje. Po wypowiedziach działaczy nie wygląda to dobrze.

no to murowane 1000 osób na każdym meczu.albo i mniej
Z niczego może być tylko nic.
nie będzie nawet tego. W kazdym badz razie - jezeli sklad bedzie taki, ze liderem bedzie Tomek - ja z pewnoscia nie bede na kazdym meczu.
wazne ze stratujemy ja bede na kazdym meczu trzeba wspierac klub 
Dokładnie, ja byłem od 1989r na Zygmuntowskich na 99,9% meczów i będę nadal.
Ostatnio zmieniony 25 grudnia 2009, o 17:13 przez janek, łącznie zmieniany 1 raz.
masochiści 
A z torem bedzie cos robione ? Zebysmy mogli potrenowac przed sezonem u siebie. Czy jak wszystko sie opoznia, to i to tez odlozy sie na potem ?
- tezetomaniak
- Trener
http://www.espeedway.pl/news,guglielmo_ ... 36,12.html
jest tani napieracz, który szuka klubu.
Kto wie, moze odpali.
jest tani napieracz, który szuka klubu.
Kto wie, moze odpali.
- Łoptymista
- Trener
Remus pisze:Co do Karola to można to przyjąć już jako pewnik że u nas nie wystartuje. Po wypowiedziach działaczy nie wygląda to dobrze.
ale to jest efekt REWELACYJNIE przepracowanej jesieni
nasi dzialacze wtedy zrobili wtedy naprawde jedno wielkie NIC. reszta to juz tylko konsekwencja tych spektakularnych dzialan
Gawrzyk pisze:Dzialacze KMZ dalej utrzymuja ze w Lublinie bedzie Hynek na 100%. Ale w sumie to pare dni temu mowili ze Stacho bedzie na 110% a Szostek na 200%....
Podlinkuj może te ostatnie wypowiedzi działaczy co do Szostka i Staszka, chyba że mówili Ci o tym bezpośrednio w prywatnej rozmowie, wtedy sorry.
nic