na szybko znalazlem wyniki
The Lakeside:
1. Lee Richardson 9+1 (0,3,1*,3,2)
2. Kauko Nieminen 5 (2,0,1,2)
3. Adam Shields 10 (3,1,3,3,0)
4. Jonas Davidsson 9+1 (2*,3,1,3)
5. Joonas Kylmaekorpi 4 (1,3,d,u)
6. Phil Morris 4 (2,0,1,1)
7. Stuart Robson 1+1 (1*,0,0,0)
Wolverhampton:
1. Fredrik Lindgren 12+1 (3,2,3,1*,3)
2. Nicolai Klindt 4+2 (w,0,2*,2*)
3. Tai Woffinden 7+1 (1,1*,3,2)
4. Adam Skórnicki 4 (0,2,0,2)
5. Peter Karlsson 9+1 (3,1*,2,2,1)
6. Jesper Kristiansen 0 (0,u/-,-,-)
7. Tyron Proctor 12+2 (1,3,2*,2,3,1*,0)
Wolverhampton:
1. Fredrik Lindgren 14+1 (3,2*,3,3,3)
2. Nicolai Klindt 6+1 (1,3,w,2*)
3. Tai Woffinden 6+2 (1,1*,1*,3)
4. Adam Skórnicki 5 (0,2,2,1)
5. Peter Karlsson 11+1 (3,3,2,2*,1)
6. Hynek Stichauer 2 (2,0,0,-)
7. Tyron Proctor 10+2 (1*,1,3,2*,3)
Belle Vue:
1. Hans Andersen 14 (2,3,3,3,1,2)
2. Daniel Davidsson 3 (0,u,2,1,0)
3. Joe Screen 6+1 (2*,1,2,0,1)
4. Bjarne Pedersen 11+1 (3,2,1*,1,4,0)
5. Chris Holder - ZZ
6. Paul Fry 4+1 (3,1*,0,0,0)
7. Luke Priest 0 (0,0,0,-)
Lubelski klub w sezonie 2010
- niespokojny
- Trener
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
No tak ale w statystykach Elit league jest na szarym koncu daleko za hansenem czy korneliusenem. Moze specjalnie cieniowal zeby sobie obizyc ksm, ale watpie. Za to ladnie jezdzil w premier league. No i jest obecnie 5 w IM australii. Wiadomo ze nie ma crumpa, sullivana, shieldsa i adamsa.. ale i tak ladnie biorac pod uwage ze australia to druga ekipa na swiecie 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
- MikeMistrz
- Senior
Za granicą ogólnie śmiga dobrze, pytanie czy przeniesie całkiem niezłe wyniki na polskie tory. Jest jednak jeszcze taki mały problem, że nic z nim nie podpisaliśmy i dopóki nie będzie kontraktu, to Proctor może podpisać równie dobrze gdzie indziej. Z innej beczki odrobinę, Karol miał podpisać w poniedziałek, albo wtorek i widzimy co z tego wyszło jak dotąd... Nie rozumiem, po co zarząd ogłasza, z kim rozmawia, z kim jest dogadany, a później i tak ktoś nam sprząta tych zawodników sprzed nosa (vide Szostek,Staszek). Mogą rozmawiać i z Gollobem, ale jeżeli nie ma podpisanego kontraktu, to nie ma nic. Nie ma czegoś takiego jak kontrakt na 90%, kontrakt albo jest podpisany, albo nie.
To o tym przecież pisał Harry, tylko nie ma kto powiedzieć tego Działaczom KMŻ, a może oni mają czyjeś uwagi gdzieś ... .
A i po tym widać, że nikt z nich na forum nie zagląda.
A i po tym widać, że nikt z nich na forum nie zagląda.
na spotkaniu opłatkowym jak spytałem Sprawkę czy czyta opinie i komentarze kibiców na forum strony KMŻ to powiedział że mało kiedy siedzi na internecie a forum nie czyta wcale.
Ale kto Wam mówił o Staszku? Z tego co kojarzę to Harry pisał, że Wojciechowski ze Staszkiem nie miał zamiaru rozmawiać po zeszłym roku, u obecnego prezesa był spalony.
Szczerze powiedziawszy nie przypominam sobie żebym mówił coś takiego, ale ostatnio dużo pisuję więc może zapomniałem.
Wiem, ze rozmowy ze Staszkiem były prowadzone i to zaawansowane.
Wiem, ze rozmowy ze Staszkiem były prowadzone i to zaawansowane.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
mi się wydaje, że to było po zeszłorocznych negocjacjach, ale ani mi się szukać nie chcę, ani reki sobie uciąć nie dam 
I a pro po nowych kontraktów. Przy okazji zapewnień o kontrakcie Karola w komentarzach doczytałem się, że Proctor bardzo poważnie rozmawia z Rawiczem a Szymura z Krosnem.
Oczywiście Szymura zrobiłby duzy błąd podpisując z Krosnem. Tam ma rywalizację o każdy bieg z Szostkiem i ciężko będzie mu ją wygrać. Przeważnie będzie jeździł pierwszy bieg i coś od czasu do czasu. W KMŻ ma szansę na bardzo dużo startów bo nie ma konkurencji. Z punktu widzenia rozwoju kariery to jest najistotniejsze. I to powinno go najbardziej interesować.
Oczywiście Szymura zrobiłby duzy błąd podpisując z Krosnem. Tam ma rywalizację o każdy bieg z Szostkiem i ciężko będzie mu ją wygrać. Przeważnie będzie jeździł pierwszy bieg i coś od czasu do czasu. W KMŻ ma szansę na bardzo dużo startów bo nie ma konkurencji. Z punktu widzenia rozwoju kariery to jest najistotniejsze. I to powinno go najbardziej interesować.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
To samo tyczy sie kangura bo w Rawiczu masa zolto niebieskich wikingow a 2 polskich seniorow jechac musi. W dodatku u nas chyba jednak lepsze zarobki