Do szczęścia potrzebny nam Tomek i polscy juniorzy
Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
Na Tomka Piszcza przyjdzie więcej ludzi niż na rosyjsko-ukraińską armię zaciężną.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Aaa tam. Jeszcze niedawno 3/4 kibiców by Piszcza publicznie zlinczowało, a tu nagle wszyscy widzą w nim lidera. Jaja jak berety.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
- kmzlublinfan
- Senior
Apocalips pisze:Aaa tam. Jeszcze niedawno 3/4 kibiców by Piszcza publicznie zlinczowało, a tu nagle wszyscy widzą w nim lidera. Jaja jak berety.
Jest takie powiedzenie: od zera do bohatera. Ja go chętnie widzę w naszej drużynie.
janek pisze:Na Tomka Piszcza przyjdzie więcej ludzi niż na rosyjsko-ukraińską armię zaciężną.
Rempala, Baran, Puszakowski, Zielinski, Hauzinger, Darkin to jest ta Twoja rosyjsko-ukrainska armia zaciezna? bo jezeli mowisz o tych biznesowych kontraktach z zawodnikami, ktory nazwisk nie znam, to istnieje pewnie jakis 1% szans, ze ktorykolwiek z nich wystapi na meczu w Lublinie
METHANOL ADVENTURE TEAM
Ja rowniez mam nadal do Tomka ogromny zal, ale pomijajac juz wszelkie fochy, to kto jak nie on ? Na naszym torze w II lidze jest gwarantem od 10 w gore, na wyjazdach co pokazal zeszly sezon, tez bedzie mocny. Wiadomo, ze kazdy z nas wolal by Rymela.. no ale jak sie nie ma tego co sie lubi, to trzeba lubic to, co sie ma.
Puzon
Darkin
Baran
Rempala
Piszcz
Mistygacz
Hadek
I ja na prawde uwazam, ze na naszym torze stukniemy wszystkich. Na awans to raczej za malo, ale pierwsza 3 jak najbardziej w naszym zasiegu.
Puzon
Darkin
Baran
Rempala
Piszcz
Mistygacz
Hadek
I ja na prawde uwazam, ze na naszym torze stukniemy wszystkich. Na awans to raczej za malo, ale pierwsza 3 jak najbardziej w naszym zasiegu.
Fajnie jest sobie poczytać komentarze pod terminarzem na syfach...
Przynajmniej można sie pośmiać no i wiadomo już jakie wyniki padną w I kolejce
Napinka, napinką a i tak wszystko tor zweryfikuje...
Napinka, napinką a i tak wszystko tor zweryfikuje...