Lubelski klub w sezonie 2010

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
karii111

Re: Lubelski klub w sezonie 2010

#3476 Postautor: karii111 » 3 lutego 2010, o 21:17

Bochen pisze:http://www.smog.pl/wideo/32696/tak_czulem_czyli_podworkowy_test_motoru/

mamy nowy kontrakt czy mi się tylko wydaje? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DanielDannyRacingTeam ;]

hehehe :P Ja bym powiedział że idealny polski junior
możemy go brać . Przynajmniej tani będzie - krata piwa miesięcznie :P
„Jeśli jedna osoba ma urojenia, mówimy o chorobie psychicznej. Gdy
wielu ludzi ma urojenia, nazywa się to Religią".

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#3477 Postautor: niespokojny » 3 lutego 2010, o 22:52

piwo__ pisze:To zle myslales bo to nie jest regula. Nie tak dawno bylismy w wyzszej klasie i jakos sponsorzy nie pchali sie, tak przynajmniej to wygladalo. Skad wiesz odnosnie Miszkolca? Masz jakies u nich wtyki? Moze poprostu udalo im sie zakontraktowac ludkow za 'worek maki' (ironia). Moze wystarczylo madrze popertraktowac i wyszlo jak wyszlo. A to czy znalazl kase to sie okaze w trakcie sezonu.

Chyba raczej jest regula. Jak ciagle bedziemy w II lidze to i obecni sponsorzy moga sie wycofac. Kazdy sponsor liczy na korzysci za sponsorowanie a najwiekszym dobrem jaki klub moze zrobic dla ofiarodawcow to awans i przez to rozglos(reklama). Jaka masz pewnosc ze obecni sponsorzy beda wykladali kase na klub bez ambicji w najnizszej klasie rozgrywkowej. Po drugie wyzsza liga przyciaga powazniejszych sponsorow. Poczytaj co harry napisal bo mi sie nie chce poraz kolejny pisac tego samego i tlumaczyc jak do slupa.
A co do pertraktacji Miskolca. Nie wiedzialem ze Nicholls i Drymle zechca jechac za worek maki. W takim razie dziwie sie ze Lublin nie dal im dwoch! :lol: Szkoda czasu na dyskusje z twoimi filozofiami albo nie wiem jak to nazwac bo zadnych merytorycznych argumentow nie przedstawiasz. Mowisz ze nie znam finansow miskolca. A TY ZNASZ??? Skoro podpisali z nimi to znaczy ze znalezli troche kasy. A teraz odpowiedz na pytanie: dlaczego nie mieli takich znanych zawodnikow jak jezdzili w II lidze.

piwo__ pisze:Awans niczego nie wyklucza, ale posluchaj sam siebie. Jaki jest sens awansowac na sile zeby zleciec z niej po sezonie? Ja jak najbardziej jestem zwolennikiem awansu, martwilbym sie o siebie gdybym tego nie chcial, ale jesli zarzad ma w tym jakis plan, polegajacy na spokojnym przygotowaniu zaplecza na I lige, to niech tak bedzie.
Poza tym 'najwyzej sie spadnie' to tylko Twoje chore gadanie. Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze po 'najwyzej sie spadnie' chetnie wybierzesz sie na stadion, ponownie zobaczyc IIgo ligowych 'kozakow' w akcji. Zastanow sie zanim napiszesz

Dziecko chyba pomysliles fora ze SF. Dlaczego mam sie nie wybrac na drugoligowcow po spadku skoro teraz na nich chodze :lol: . I co w tym jest chorego. . Ty masz chyba cos z glowa mowiac ze lepiej siedziec w II lidze bo w I mozna spasc :shock: Zreszta widze ze kolego znasz mnie lepiej niz ja sam siebie :lol: . Z twojego gadania wnioskuje ze II liga jest poprostu lepsza. I sponsorow tez masz juz obcykanych. Pokaz miejsce w ktorym napisalem ze awans musi byc za wszelka cene. Ba w ktorym mowie o awansie! Mialem nie odpowiadac na te zaczepki w stylu sf comments ale normalnie sie gotuje we mnie jak jakis pryszczaty za komputerem mnie poucza samemu nie majac za grosz pojecia co pisze. Wracaj do FM albo manskich M .
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#3478 Postautor: RadeKas » 3 lutego 2010, o 22:56

Hmmmm zalecialo pewnym, dawno niewidzianym uzytkownikiem 8) .
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#3479 Postautor: kilar » 3 lutego 2010, o 23:04

Mi tu zalatuje dzieckiem neo :lol:

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener