Torsen mam nadzieje, ze nie poczules sie zagrozony i nie podasz mnie do prokuratury
Oprawa i doping na meczach
Re: Oprawa i doping na meczach
Co nie w tym rzecz???? Dobra pytales grzesiecka, ale przytoczyles moj post jako grozbe karalna, co jest jakas kuriozalna pomylka. Skoro juz zarzucasz mi lamanie prawa i to jeszcze publicznie to racz mi chociaz wytlumaczyc jakim cudem na to wpadles???
Torsen mam nadzieje, ze nie poczules sie zagrozony i nie podasz mnie do prokuratury
Kolego , nie zbaczaj z tematu... Powtórzę pytanie - dlaczego MOJE posty zostały usunięte ? A więc proszę nie wtrącaj się, skoro to pytanie nie do Ciebie..
Wyjaśnij sobie SWOJ problem z kimś... innym, a [widzę]czytam, że znasz prawo, bo skoro zapytałeś, czy wzbudziła twoja grożba w nim podejrzenie spełnienia, to...jednak myślisz i twój żart [ gwóźdź do trumny mógł być opatrznie zrozumiały, a wymieniony może obawiać sie jej spełnienia]
Wracam ..do tematu... Dlaczego moje posty zostały usunięte?Słucham...
Wyjaśnij sobie SWOJ problem z kimś... innym, a [widzę]czytam, że znasz prawo, bo skoro zapytałeś, czy wzbudziła twoja grożba w nim podejrzenie spełnienia, to...jednak myślisz i twój żart [ gwóźdź do trumny mógł być opatrznie zrozumiały, a wymieniony może obawiać sie jej spełnienia]
Wracam ..do tematu... Dlaczego moje posty zostały usunięte?Słucham...
Grzesiecek, gdzie jesteś?
Merytorycznie, ani słowa...???
Gawrzyk stawia..?
Merytorycznie, ani słowa...???
Gawrzyk stawia..?