Oprawa i doping na meczach
Re: Oprawa i doping na meczach
Obecny stadion jest w stanie pomieścić gdzieś około tylko 5 tysięcy, kilka sektorów na łuku jest zamknięte (bufory). Także 7 nie realne, ale obstawiam frekwencję około 4 tysięcy.
- niespokojny
- Trener
Skoro max limit na naszym koloseum jest 4 tys osob, to jesli tyle przyjdzie to mam nadzieje ze w mediach powiedza ze byl KOMPLET publicznosci. Dobre wrazenie robi 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
To nie tak. Ludzi to może by weszło na ścisk i z 6 tys. Ale ( zakładamy) klub wystąpił do policji o pozwolenie na zorganizowanie imprezy do 4 tys ludzi i tyle w zasadzie można wpuścić na stadion. Powyżej to już wykroczenie czy coś tam większego i płaci się kary.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
ale kto to ustalił, że do 4 tyś ok, a powyżej to wykroczenie? i kiedy zapadła ta decyzja? bo to, że klub boi się ryzykować to mogę zrozumieć, ale kto wymyślił taką głupotę to już nie bardzo
Tyle miejsc spełniających jakieś tam określone normy jest dopuszczone przez policję? straż pożarną? nadzór budowlany? kogokolwiek kto wydaje zezwolenia na organizację imprez masowych na tym gruzowisku...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...