09.05.2010 Orzeł Łódź-Kmż Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
janek
Kadrowicz

Re: 09.05.2010 Orzeł Łódź-Kmż Lublin

#226 Postautor: janek » 9 maja 2010, o 19:55

Ale mizeria!!! po Krakowie i pierwszymi miejscu w tabeli, nastąpiło zluzowanie pośladków, czy jak?? :)
Jakoś nikt nie mówi o Halabrinie żeby jego wypróbować, ja bym na niego postawił a nie na cienkiego Borodaja czy Zielińskiego czy obrażonego Hauzingera.

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#227 Postautor: niespokojny » 9 maja 2010, o 20:00

No! Bo halarbin to ''miszcz'' swiata i okolic :lol: :lol:
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#228 Postautor: GIGI » 9 maja 2010, o 20:06

mustafa pisze:
GIGI pisze:..a ja tam widze po dzisiejszych wynikach ze my nic w tym sezonie nie ugramy. Mozemy tylko walczyc o zwyciestwa na wlasnym torze. Wystarczy popatrzyc na Opole i Ostrow co tam sie dzialo. U nas nie ma wyrownanego skladu. Szczerze powiem ze rece opadaja. Z reszta jak zwykle w Lublinie.... Po 91' zuzel upadl. Jak ktos oczekuje ze Piszcz po kontuzji zacznie przywozic 8- 10 punktow to szczerze gratuluje fantazji....

wierzyłeś że tam wygramy? bo ja wcześniej pisałem, że nawet z Piszczem byśmy nie wygrali. Faworyt ligi na swoim torze nie przegrywa. Mam tylko nadzieję, że Darkin się szybko pozbiera, bo stać go przynajmniej na 10 punktów w meczach wyjazdowych. Zobaczymy jaką koncepcję będzie miał trenerio na skład, ale uważam że bez treningu nie ma co wystawiać jakiegoś odważnego składu, typu 3 juniorów. Jak Hauzinger nie chce przyjechać to niech jedzie ten Zieliński.

... nie wierzylem ze wygramy. Chodzilo mi o poziom innych zawodow z naszej ligi. Swoja droga dopoki nie zobacze na treningu jady we 4 spod tasmy nie mamy o czym mowic. Ale o tm pisalem juz pare lat temu. Sam widzisz ze 30 pktow nawet w Lodzi to zdecydowanie za malo. Nie ma kto dac kopniaka naszym zawodnikom. Cale szczescie w tym nieszczesciu ze pogonilismy tak wysoko Krakow, bo na nich bonusa ugramy, na Krosnie tez, na Opolu powinno sie udac i na kim wiecej???

Awatar użytkownika
Pietter
Szkółkowicz

#229 Postautor: Pietter » 9 maja 2010, o 20:08

janek pisze:Ale mizeria!!! po Krakowie i pierwszymi miejscu w tabeli, nastąpiło zluzowanie pośladków, czy jak?? :)
Jakoś nikt nie mówi o Halabrinie żeby jego wypróbować, ja bym na niego postawił a nie na cienkiego Borodaja czy Zielińskiego czy obrażonego Hauzingera.

http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... i-rempaly/

to jest jakiś półamator a ty go chcesz na zawody, tragedia. On w tamtym sezonie startował w różnych rozgrywkach w Czechach. Najczęściej jeździł z juniorami i z nimi ledwo kiedy sobie radził. Hauzinger albo Zieliński. Raczej nie popieram wariantu jechania 3 juniorami. Co do meczu, to dobrze, że nasi pod koniec coś tam zaczeli jechać bo wynik poszedłby w świat, a tak to nie jest najgorzej.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#230 Postautor: Gelo » 9 maja 2010, o 20:19

janek pisze:Ale mizeria!!! po Krakowie i pierwszymi miejscu w tabeli, nastąpiło zluzowanie pośladków, czy jak?? :)

Czy mozesz skonczyc z pisaniem takich idiotyzmów? Zrozumcie wreszcie (to do zwolenników eksperymentowania) - nie liczcie na cuda w postaci punktów Borodajów, Nigmatzianowów i tym podobnych. Te cuda NIE NASTĄPIĄ, żeby to miało trwać jeszcze dwieście lat. W żużlu element przypadkowości trzeba ograniczać do minimum.

Zaratustra
Kadrowicz

#231 Postautor: Zaratustra » 9 maja 2010, o 20:24

Nie zawiedli chłopaki ;) Spodziewałem się co prawda kilku punktów więcej, no ale.. ;) Nie ma co naskakiwać na Borodaja, bo innego wyniku przy ogólnej mizerii być nie mogło (to samo z resztą byłoby z Hauzingerem dzisiaj). Zawiódł mnie trochę nie Baran...lecz Puszakowski. Nie wiem dlaczego,ale ostatnio w niego uwierzyłem i myślałem, że stanie się bardziej równy, takze jeśli chodzi o wyjazdy (nie analizuje dzisiaj żadnych "jasnych" punktów w naszym zespole żeby nie było, ze się czepiam chłopaka,który przywiózł dwie trójki;) ) I jeszcze jedno.Chyba Torsen pisał, że na papierze wyglądamy "niezgorzej" niż Łódź. Po kolejnym "planowym wyjeździe" i "spokojnej" porażce, chyba już nigdy nie powinniśmy analizować szans na zwycięstwo ze względu na "nasze" nazwiska. Dla mnie jest sytuacja prosta. Czekamy na kilka (sporo :) ) sprzyjających okoliczności w danym wyjazdowym meczu (warunek konieczny!) i jest szansa, że "gęby" wieczorem będą nam się uśmiechać;) 8)

Awatar użytkownika
piv
Junior

#232 Postautor: piv » 9 maja 2010, o 20:26

i znow sie zaczela forumowa hustawka..
Co mecz jak nie kozaki to amatorzy.
Moze sobie ustawcie autoposty po wygranym i przegranym meczu?

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#233 Postautor: GIGI » 9 maja 2010, o 20:31

.... a ja bym postawil ci piwo abys tylko sie zamknal i przestal nabijac sobie posty ;)

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#234 Postautor: niespokojny » 9 maja 2010, o 20:31

Piszcz + Darkin(zdrowy). Razem spokojnie 10 pkt by zrobili. A wynik jak bylby inny. Wiec spoko, patrzymy juz na nastepne mecze. Co Ostrow i Opole maja powiedziec? :shock: :D
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#235 Postautor: tezetomaniak » 9 maja 2010, o 20:35

Brawa dla Rafała Wilka za wystawienie do tego meczu Borodaja. Czlowieka, który jedyne punkty moze zrobic na przyczepnym torze puszcza sie z Orłem na betonie i po tym występie zapewne definitywnie skresla. :lol:

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec