09.05.2010 Orzeł Łódź-Kmż Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Shack
Administrator

Re: 09.05.2010 Orzeł Łódź-Kmż Lublin

#326 Postautor: Shack » 10 maja 2010, o 16:26

grzesieck pisze:bylem w lodzi, wiec chyba jednak lepiej wiem

a to sory

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#327 Postautor: ravajas » 10 maja 2010, o 16:44

Łoptymista pisze:Kolejne lamerskie pytanie? Czy jak sie jedzie na tor o ktorym wiadomo ze bedzie betonowy to nie mozna zrobic choc jednego treningu na takiej nawierzchni? Na pewno wiceprezes odpowiedzialby, ze "to koszotuje". z pewnoscia. ale z takim podejsciem najtansze bedzie zamkniecie klubu

I to jest właśnie krótkowzroczność: trening na specjalnie przygotowanym torze w efekcie kosztuje mniej niż notoryczne przegrywanie meczy na takich torach. :(
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#328 Postautor: ravajas » 10 maja 2010, o 16:45

harry pisze: Przy najbliższej okazji wytłumaczę Ci to bo nie chce mi się tyle pisać.

Chętnie i ja posłucham.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
MikeMistrz
Senior

#329 Postautor: MikeMistrz » 10 maja 2010, o 18:36

A jeszcze wracając do wypowiedzi Barana po meczu, to co to znaczy, że nie ma silników na beton? Większość torów w 2 lidze jest twarda, a on przygotował sobie motory tylko na przyczepne? :?

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#330 Postautor: Łoptymista » 10 maja 2010, o 18:46

na to wychodzi

widocznie lubi przyczepne tory
bedzie mial trzecia fire i tez sobie zrobi na przyczepne i co mu zrobisz :?

Czarek
Trener

#331 Postautor: Czarek » 10 maja 2010, o 18:50

Łoptymista pisze:na torze od pierwszego biegu byly dziury w pierwszym luku. trzeba bylo umiec to wykorzystac zamiast wpierdzielac kielbaski, gadac z dzieckiem i poprawiac szalik czy stac przy bramie :(

na mecz przyjechala cala nasza elita klubowa, bosowie bosow i co? zrymujcie sobie sami

Ciekawe dlaczego nasi działacze nie zachowują się tak jak inni czyli jak mendy, które wgryzają się sędziego do tej pory aż zrobi tor pod nich? Przecież mają pokaz takiego zachowania co dwa tygodnie w Lublinie.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Zaratustra
Kadrowicz

#332 Postautor: Zaratustra » 10 maja 2010, o 19:28

Czarek pisze:
Łoptymista pisze:na torze od pierwszego biegu byly dziury w pierwszym luku. trzeba bylo umiec to wykorzystac zamiast wpierdzielac kielbaski, gadac z dzieckiem i poprawiac szalik czy stac przy bramie :(

na mecz przyjechala cala nasza elita klubowa, bosowie bosow i co? zrymujcie sobie sami

Ciekawe dlaczego nasi działacze nie zachowują się tak jak inni czyli jak mendy, które wgryzają się sędziego do tej pory aż zrobi tor pod nich? Przecież mają pokaz takiego zachowania co dwa tygodnie w Lublinie.

Nauczyli się po roku podpisywać (podobno 8) ) kontrakty bez wypłacania kasy przed sezonem, to za rok nauczą się być bardziej upierdliwi w stosunku do sędziego, a przynajmniej będą sprawiać takie wrażenie ;)

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#333 Postautor: tezetomaniak » 10 maja 2010, o 19:32

...a na 2012 wyrobimy się z dobrym torem, więc w 2013 nie ma na nas bata, awansujemy do tej pierwszej czwórki :twisted:

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#334 Postautor: $korzen$ » 10 maja 2010, o 22:20

Ale ja tak nie do konca rozumiem pretensje do naszych dzialaczy. Na zuzlu moze i g***o sie znaja, ale to wlasnie chyba glownie z tego powodu trenerem jest Wilk? Wilk, ktory z kazdym kolejnym meczem coraz bardziej zaciska sobie petle na szyji. Jezeli to prawda, ze tor ogarnial tylko na poczatku spotkania, to o czym my wogole rozmawiamy? Jezeli nie on, to kto ma kontrolowac sytuacje na torze, jego polewanie itp itd? Kto jak nie on ma te uwagi przekazywac zawodnikom? Bo chyba nie sadzicie, ze beda to robic Sprawka i Wojciechowski? A jezeli tak, to jak to sobie wyobrazacie? Koncepcja prowadzenia zespolu juz II kolejny sezon przynosi mocno przecietne rezultaty, przez ktore obraza sie kolejny obco. Troszke dziwne nie ? Gosc, ktory bez problemu dociera na II koniec kuli ziemskiej nie potrafi dotrzec do Lodzi? Ja wiem, ze dal ciala, ale mysle, ze cala sprawa ma troche glebsze dno, przez ktore sie Hauzingerowi najzwyczajniej w swiecie nie chce tutaj przyjezdzac. Bo w razie co znowu III mecze przerwy i trzecia szansa? Ciezko mi uwierzyc, ze nagle przestalo mu zalezec na polskich zlotowkach lezacych na torze. Mi tez bylo by ciezko zmobilizowac sie po II nieudanych biegach, ktore w konsekwencji spowodowaly by dluzszy rozbrat z zespolem. A to, ze drugi sezon nasz trenejro nie potrafi znalezc idealnego przygotowania toru pod naszych to tez wina naszych dzialaczy? Gdyby Wilk chcial, to by tego dopilnowal. Wnioski kazdy moze wyciagnac sam.