Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
- Egon
- Zawodowiec
Re: Pimp my kibic - Zamówienia na SZALIKI i BLUZY
Spokojnie jutro napisze bo szczerze powiedziawszy dzis po jednym z najgorszych tygodni w zyciu nie chce mi sie.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
- Egon
- Zawodowiec
No wiec tak. Na wstepie przepraszam wszystkich zainteresowanych za nieobecnosc przez kilka dni, ale bylem praktycznie caly tydzien gdzies w trasie. Jesli komus tak bardzo zalezalo na info trzeba bylo dzwonic
Sytuacja ma sie nastepujaco. Zlozylem zamowienie i tak juz ze sporym opoznieniem, z zamowienia jeszcze tego samego dnia sie wycofalem, patrzac na liste i widzac niewplacona kase za trzy bluzy i sporo szalikow, odczekalem kilka dni z nadzieja ze kasa wplynie niestety nie wplynela, jak wiadomo nadzieja matka glupich. Wiec na chwile obecna zamowione sa wylacznie szaliki, bodajze 48 sztuk, jesli dostane pieniadze za bluzy (Mani, straho i neir1) domowie rowniez bluzy. Jak widac sytuacja niektorych przerasta i nie sa w stanie zrobic w ciagu dwoch czy trzech tygodni przelewu, czy dac mi pieniedzy osobiscie
pewnego pieknego, slonecznego dnia napisalem ze zamykam liste i ze jest ostatnia chwila, zeby sie dopisac lub WYPISAC, nikt wypisac sie nie chcial, wiec bylo dla mnie zrozumiale, ze osoby na liscie sa zdecydowane i maja na ten cel zarezerwowane pieniadze. Do tego nawet nikt z tych osob nie raczy napisac, jak sie przedstawia ich sytuacja. Suma sumamrum miejcie pretensje do siebie ze tak to powoli idzie, ale ja do tego interesu z wlasnej kieszeni dokladal nie bede bo niby z jakiej racji.
Tych, ktorzy pytali czy doszedl przelew odsylam do listy. Jest aktualna.
Sytuacja ma sie nastepujaco. Zlozylem zamowienie i tak juz ze sporym opoznieniem, z zamowienia jeszcze tego samego dnia sie wycofalem, patrzac na liste i widzac niewplacona kase za trzy bluzy i sporo szalikow, odczekalem kilka dni z nadzieja ze kasa wplynie niestety nie wplynela, jak wiadomo nadzieja matka glupich. Wiec na chwile obecna zamowione sa wylacznie szaliki, bodajze 48 sztuk, jesli dostane pieniadze za bluzy (Mani, straho i neir1) domowie rowniez bluzy. Jak widac sytuacja niektorych przerasta i nie sa w stanie zrobic w ciagu dwoch czy trzech tygodni przelewu, czy dac mi pieniedzy osobiscie
Tych, ktorzy pytali czy doszedl przelew odsylam do listy. Jest aktualna.
Motor! Motor! Tylko Motor!
Dobrze. A powiesz orientacyjnie na kiedy te szaliki będą? Jakiś przybliżony termin.

Na kiedy przyjdą szaliki?
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
Na liscie chetnych na szaliki jest zaznaczone, ze tylko ja nie zaplacilem. Chcialbym poinformowac, ze przelalem kase juz tydzien temu ale to juz nie moja wina, ze Egon do dzisiaj nie ma kasy na koncie. Oczywiscie, nic do Ciebie Egon nie mam. To ta pieprzona Poczta Polska tak dlugo przelewa
Pierwszy i ostatni raz zrobilem przelew na konto za pomoca poczty.