Stadion
Re: Stadion
Jak byś był w Toruniu to byś wiedział, że to bardzo korzystne.
- niespokojny
- Trener
Zalezy kto colubi kolego. Na motoarenie na meczu ligowym tlumow jakos nie widze na tej gornej trybunie.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Co tu jest do lubienia? Zawody ogląda się z takiego miejsca doskonale, a to, że w Toruniu ludzie na żużel nie chodzą to inna sprawa. Zobacz gdzie są umieszczane loże na stadionach.
- niespokojny
- Trener
A no to ze ja wole ogladac zawodnikow pod mniejszym katem a przy okazji byc blizej toru. Nie bylem na dwupoziomowcu ale jestem w stanie to sobie wyobrazic, stojac na koronie w Lesznie. Dla mnie juz tam bylo za daleko. Widocznosc b.dobra ale jednak inna atmosfera. A wg redaktorka Czekanskiego badz co badz znajacego sie na spidłeju moje slowa nie sa bezzasadne. Dlatego kto co lubi 
Na dwupoziomowym stadionie, górne sektory są przesunięte do przodu nad pierwszymi. Są gusta i guściki, ale nie gadaj, że to nie jest korzystne. Przejedź się do Torunia lub Gorzowa na zawody i wtedy się wypowiesz. Smoczyk jest dość płaski i rozciągnięty dlatego tak Ci się wydaje, ale nic nie przebija Stadio Olimpico.
rzymskiego Stadio Olimpico gdzie trybuny od boiska oddziela bieznia lekkoatletyczna? =]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Jeśli były tam kiedyś zawody żużlowe to może chodzić i o ten 
- niespokojny
- Trener
Davv ale na smoczyku trybuny sa polozone bardzo stromo. Wiec nie wiem o co Ci chodzi. Z pierwszych rzedow gornej trybuny moze jest jeszcze ok. Ale im wyzej tym gorzej, jesli ktos sobie ceni atmosfere tzn bliskosc porzejezdzajacych zawodnikow, zapach spalin, lecacy kurz
.
Nie moga byc przed dolnymi
. Moga byc na rowni nad, ale na zdjeciach widac ze sa troszeczke cofniete. Wybiore sie kiedys nie boj sie
. Mialo to byc w tym roku ale ze sesjasie niekorzystnie ulozyla to du.. nici.
Davv pisze:Na dwupoziomowym stadionie, górne sektory są przesunięte do przodu nad pierwszymi
Nie moga byc przed dolnymi
-
arturek111
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Witam
Widzę że rozgorzała dyskusja na temat motoareny - własnie się wybieram na GP i mam miejsca na drugim poziomie (pierwszy rząd). Jak wrócę powiem co i jak
Pozdrawiam
Widzę że rozgorzała dyskusja na temat motoareny - własnie się wybieram na GP i mam miejsca na drugim poziomie (pierwszy rząd). Jak wrócę powiem co i jak
Pozdrawiam
niespokojny pisze:Davv ale na smoczyku trybuny sa polozone bardzo stromo. Wiec nie wiem o co Ci chodzi. Z pierwszych rzedow gornej trybuny moze jest jeszcze ok. Ale im wyzej tym gorzej, jesli ktos sobie ceni atmosfere tzn bliskosc porzejezdzajacych zawodnikow, zapach spalin, lecacy kurz.
Davv pisze:Na dwupoziomowym stadionie, górne sektory są przesunięte do przodu nad pierwszymi
Nie moga byc przed dolnymi. Moga byc na rowni nad, ale na zdjeciach widac ze sa troszeczke cofniete. Wybiore sie kiedys nie boj sie
. Mialo to byc w tym roku ale ze sesjasie niekorzystnie ulozyla to du.. nici.
Kurz to akurat mnie nie kręci, a zapach czuć i w 4 i 10 rzędzie. Wszystko to nasze subiektywne oceny, ale jak już pisałem - zobacz gdzie są umiejscowione VIP-owskie loże na dobrych stadionach. Siedząc wyżej i dalej masz lepszy widok na cały tor, o to chodzi chyba, żeby widzieć całą sytuację na torze. Jak odwiedzisz Toruń to podyskutujemy.
- stefanzdzialek
- Senior
http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640, ... dzie_.html
Nastepna zaje...sta inwestycja dot. infrasrtuktury sportowej idzie pełną parą do przodu.
Norweska Lublinianka, Zajebisty stadion piłkarski i żużlowy, kryte lodowisko gdzie nie ma lodu tylko parkiet, tor wyścigów konnych, i jeszcze niech zlikwidują tylko tor kartingowy bo jakiś pedał postawił tam potem bloki i biedak nie wiedział że będzie warczeć. Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrwa???? Co się w tym mieście dzieje????
Ten Wungiel Lubelski to odważny jest.
Nastepna zaje...sta inwestycja dot. infrasrtuktury sportowej idzie pełną parą do przodu.
Norweska Lublinianka, Zajebisty stadion piłkarski i żużlowy, kryte lodowisko gdzie nie ma lodu tylko parkiet, tor wyścigów konnych, i jeszcze niech zlikwidują tylko tor kartingowy bo jakiś pedał postawił tam potem bloki i biedak nie wiedział że będzie warczeć. Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrwa???? Co się w tym mieście dzieje????
Nie denerwuj się Stefan. Juz był czas przywyknąć, że jest to najgorzej zarządzane miasto od wielu lat.
Z lidera wschodu jeszcze w latach osiemdziesiatych spadliśmy na ostatnie miasto wojewódzkie na wschodzie.
Z lidera wschodu jeszcze w latach osiemdziesiatych spadliśmy na ostatnie miasto wojewódzkie na wschodzie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Nie denerwuj się Stefan. Juz był czas przywyknąć, że jest to najgorzej zarządzane miasto od wielu lat.
Za Bryłowskiego jeszcze sie to jakoś kupy trzymało.
Bryłowski to kilkunastu już lat...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Bryłowski to kilkunastu już lat...
no tak ale po nim to juz totalne klapy!! Jeszcze miałem wrażenie że mój były wykładowca( Wasilewski) będzie odpowiedni bo miałem okazję poznać go jako człowieka ale się mocno zawiodłem. O Pruszkowskim nie wspomnę bo nie ma o kim.
stefanzdzialek pisze:http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640,8034010,Dwoch_prezesow_od_koni__Toru_nie_bedzie_.html
nie martw się, na torach rowerowych przy janowskiej leją asfalt na wjeździe. może za 5 lat zdążą.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Za Bryłowskiego jeszcze sie to jakoś kupy trzymało.
Pomyliles dzialy, post bardziej pasuje to topicu "Dowcipy i kawaly."
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Ale co ma konflikt w stowarzyszeniu do zarządzania miastem?
Jak skopane VIPy mogą pić na stadionie to ja też chcę! 
Więcej... http://wyborcza.pl/1,75478,8175926,Euro ... z0umwXzylE
Trzeba też będzie zawiesić zakaz sprzedaży alkoholu na stadionach, bo "w strefach VIP musi być alkohol, inaczej przedstawiciele UEFA sobie tego nie wyobrażają".
Więcej... http://wyborcza.pl/1,75478,8175926,Euro ... z0umwXzylE
- Łoptymista
- Trener
o tak
browar dla wszystkich na vipsektorze od strony Bystrzycy

browar dla wszystkich na vipsektorze od strony Bystrzycy
Chodzi Ci o lubelską żyletę?

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- Łoptymista
- Trener
si
popularna lubelska zylete
popularna lubelska zylete
Jak zapewne zauważyła większość obecnych na dzisiejszych "zawodach" MIMP, na mostku nad wjazdem z parku maszyn na tor zamontowano barierkę która uniemozliwia dojście do trybuny przy wyjściu z 2 łuku. Wiadomo czym jest to umotywowane? Ta trybuna mimo braku krzesełek to całkiem dobre miejsce i dziwna jest decyzja o jej wyłączeniu :/
Hmmm z wypowiedzi pana Wojciechowskiego na stronie kmz wynika, ze kraty zostaly zdjete i sa tylko na fragmentach stadionu. Czy faktycznie tak jest z tymi kratami, bo mam watpliwosci gdy teraz czytam, ze pojawily sie nowe barjery? Czy ktos tu jednak bezczelnie klamie czy ta barierka to tylko mala rekompensata zamiast zdjetych krat?
A barierka jest pewnie umotywowana wymogami dla meczow pilki i zwiazana z brakiem zaufania sluzb (zreszta jak najbardziej uzasadnionym) do kibicow noznej.
A barierka jest pewnie umotywowana wymogami dla meczow pilki i zwiazana z brakiem zaufania sluzb (zreszta jak najbardziej uzasadnionym) do kibicow noznej.
kraty są zdjęte na calej prostej i na luku nie widzialem jak jest na wejsciu w 1szy luk.
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.