Wzmocnienia w trakcie sezonu 2010
Re: Wzmocnienia w trakcie sezonu 2010
zgadza sie okienko trwa od 1 czerwca do 31 sierpnia. nie mam pojecia skad u lubelskich wlodarzy wziela sie data 15 czerwca...
carpe diem!
No a jest to kluczowa roznica, bo w miedzyczasie jest bardzo wazny mecz w Ostrowie. I warto byloby tam mocna paka pojechac.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Dlatego nie ma co na siłę pompować się na Piłe, tylko zrobić dobrą kopę i powinni wszyscy pojechać jak trzeba. Za Hauzingera niech rzeczywiście zrobią z/z i damy radę. Pomoc jest potrzebna na wyjazdy.
Popytaj swojego informatora od Smolinskiego o to, kiedy mozna ZZ robic.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
...
Ostatnio zmieniony 28 maja 2010, o 10:35 przez Davv, łącznie zmieniany 1 raz.
Davv pisze:Dlatego nie ma co na siłę pompować się na Piłe, tylko zrobić dobrą kopę i powinni wszyscy pojechać jak trzeba. Za Hauzingera niech rzeczywiście zrobią z/z i damy radę. Pomoc jest potrzebna na wyjazdy.
miał być Darkin... tak jak Wilk mówił.
Dajcie Davv'owi spokój. Jesli jego info sie okaże prawdziwe to luzz
, a jak nie to po prostu gość zrezygnuje na jakiś czas z forum....
A z artykułu z DW można by wywnioskować, że za Hauzingera mamy ZZ i jeszcze w jego miejsce pojedzie ktoś czyli trzeba przygotować chyba 5 pól startowych

A z artykułu z DW można by wywnioskować, że za Hauzingera mamy ZZ i jeszcze w jego miejsce pojedzie ktoś czyli trzeba przygotować chyba 5 pól startowych
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Dziennik Wschodni pisze:Zastępstwo zawodnika zostanie najprawdopodobniej zastosowane za Manuela Hauzingera.
Najlepszym zdarzają się pomyłki...
Tylko,ze w tym artykule jest napisane,ze tym "zastepstwem zawodnika" bedzie nowozakontrakotwany zawodnik.
Czas na zmiany :]
Zastępstwo zawodnika zostanie najprawdopodobniej zastosowane za Manuela Hauzingera. Jego miejsce może zająć jeden z zawodników, który prowadzi negocjacje w sprawie kontraktu z lubelskim klubem.
Według mnie artykuł sugeruje co innego:
- z/z najprawdopodobniej
- nowy zawodnik może
a według mojej interpretacji chodziło o to, że Manuel ma być zastąpiony zawodnikiem 
Raczej zawodnikami.
Davv pisze:Raczej zawodnikami.
no bez jaj 2 na jednym motocyklu
zamiast 500 + program Beryl +
Co paliłeś?
Ty palisz głupa zamiast przyznać się do ewidentnej pomyłki w stwierdzeniu "Za Hauzingera niech rzeczywiście zrobią z/z"
No widzisz jak się przydałeś się. Odkryłeś moje prawdziwe oblicze. Dzięki.
Przecież napisałem, że pomyliłem się i nie wiem w czym problem.
Przecież napisałem, że pomyliłem się i nie wiem w czym problem.
Jeszcze tylko ze 3 godziny wciskania F5 i znów pewnie nic z tego nie będzie
Chociaż dzisiaj jakieś mniejsze napięcie jest niż tydzień temu
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
bartosch pisze:ja tez juz zwariowalem szczerze mowiac. to musi byc jakas specyficzna taktyka... gdybym ja bym dyrektorem i rzeczywiscie mial podpis w reku oglosil bym to dzisiaj co by jak najwiecej informacji stricte zuzlowych znalazlo sie w piatkowych gazetach, kiedy to trzeba toczyc boje o kazdy centymetr. a noz widelec czesc fanow Stali Krasnik (przykladowo) podchwycila by temat i przyjechala na zuzel. sam sie boje pomyslec co bym zrobil gdybym jednak nie mial tego podpisu...
To jest ewidentny brak łaczności na linii klub-kibice. Brak rzecznika się pojawia lub brak umiejętności dbania o wizerunek
P.S. Odebraleś Batrosh 100 zł za wynik Jelenia?
meesha pisze:Jeszcze tylko ze 3 godziny wciskania F5 i znów pewnie nic z tego nie będzie![]()
Zawsze moze sie pojawić jutro :] Widze ze w soboty tez im sie zdarzało zapodać komunikat.
Słyszałem już o tym Smolińskim też, ale jakiś czas temu i myślałem, że sprawa upadła.
Ale dużo ważniejsze jest czy ma on gdzieś kontrakt podpisany i można go wypożyczyć na Piłę?
Ale dużo ważniejsze jest czy ma on gdzieś kontrakt podpisany i można go wypożyczyć na Piłę?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
No to porozmawiamy o nim w przyszłym tygodniu
...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
obyśmy mieli o kim rozmawiać jeszcze przed niedzielą... 
- Łoptymista
- Trener
a bedziemy rozmawiac o kims dzisiaj? czy znowy 219381923719843wcisniec F5 pojdzie psu na bude;)