Lukas Dryml
Lukas Dryml
Nie wiem, czy jestem upoważniony, ale jako, że pierwszy umieściłem info na forum, pozwalam sobie założyć wątek o nowowypożyczonym zawodniku naszej drużyny 
Motor mocnyj!
Re: Lukas Dryml
zapraszamy wszystkich płaczków
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Wszystkim wyklinajacym klub, przez caly dzisiejszy dzien, polecam:
http://archiwum.legialive.pl/maj_fotolog/hau.jpg

http://archiwum.legialive.pl/maj_fotolog/hau.jpg
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Dryml Lukas
Urodzony: 16.04.1981 - Pardubice
Debiut w Polsce: Rybnik ‘99
Sukcesy:
IMŚ: 10 miejsce ('02)
Podium GP: 0-2-2
DMŚ: 5 miejsce (’02)
IMŚJ: 1 złoto (’02), 1 srebro (’01)
IME: 4 miejsce (’05)
MEP: 2 złoto, 2 srebro
IME do lat 19: 1 złoto (’00)
IM Czech: 3 złoto (’05,’07, '08)
IM Niemiec: 1 brąz (’00)
IM Nowej Zelandii: 6 miejsce (’05)
MIM Niemiec: 1 brąz (’98)
Nie pamietam czy aktualizowałem na 2009, ale i tak troche tego jest :]
Urodzony: 16.04.1981 - Pardubice
Debiut w Polsce: Rybnik ‘99
Sukcesy:
IMŚ: 10 miejsce ('02)
Podium GP: 0-2-2
DMŚ: 5 miejsce (’02)
IMŚJ: 1 złoto (’02), 1 srebro (’01)
IME: 4 miejsce (’05)
MEP: 2 złoto, 2 srebro
IME do lat 19: 1 złoto (’00)
IM Czech: 3 złoto (’05,’07, '08)
IM Niemiec: 1 brąz (’00)
IM Nowej Zelandii: 6 miejsce (’05)
MIM Niemiec: 1 brąz (’98)
Nie pamietam czy aktualizowałem na 2009, ale i tak troche tego jest :]
kurde nie lubie goscia:) prywatnie jest oki ale na torze... no i te stawki z kosmosu.
ps. Rymel jest lepszy:)
ps. Rymel jest lepszy:)
carpe diem!
- tezetomaniak
- Trener
Przynajmniej wiadomo że odmienia się Drymla a nie "Rymla albo Rymela" 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Richie Faulkner:
Szacun dla zarządu za zakontraktowanie tej klasy zawodnika.
Jednak jakos bardziej jestem spokojny o wyniki Adriana niz Lukasa
Jednak jakos bardziej jestem spokojny o wyniki Adriana niz Lukasa
- niespokojny
- Trener
To co? Robimy napinke na SF i forum Ostrowa?
Chyba najwieksze nazwisko, ktore do tej pory bylo w II lidze.
Chyba najwieksze nazwisko, ktore do tej pory bylo w II lidze.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
- kmzlublinfan
- Senior
Pożyjemy zobaczymy. Na pewno w niedziele pojedzie w meczu. Ja myślę, że trener wyciśnie z niego co najlepsze.
Było kiedyś Pedersen :]
Co prawda Bjarne tylko, ale i tak nieźle. Wygral GP raz w karierze w przeciwienstwie do Lukasa
Co prawda Bjarne tylko, ale i tak nieźle. Wygral GP raz w karierze w przeciwienstwie do Lukasa
-
Smirnek_
- Senior
Jezdzil wtedy w 2003 w Lodzi bedac stalym uczestnikiem cyklu GP.
Drugi raz w ciągu tygodnia muszę złożyc wielkie podziekowanie i wyrazic szacunek dla działaczy - robią wszystko "zgodnie ze sztuką", zeby awansować. O Adriana jestem dziwnie spokojny, Lukas ma kiepskie wyniki w Anglii ale to jednak najlepsze nazwisko w 2 lidze. A jako, że nie od dzis wiadomo, że w żużlu nazwiska jeżdżą
, liczę na dwucyfrowki w każdym meczu. Co do stawek Lukasa mam nadzieję, że klub wie co robi - bedzie kaszanił - nie pojedzie. W czerwcu mamy problem, bo Adrian ma zajete terminy ale w playoffach będzie trzech na jedno miejsce. Darkin już dziś musi przemyslec mecze w Pile i Łodzi.
oby sie tylko nie okazał transferowa lipa roku. Bo wtedy znowu pójdzie 10 stron o tym jak to dryml przegrał nam mecz i awans
Polecam zachować troszkę dystansu i nie oczekiwać nie wiadomo czego już dziś. Oby podszedł profesjonalnie do zawodów a nie myslal o druga liga to bede ich obejzdzał jak wozy z sianem bo wtedy moze sie przeliczyć 
Pozdrawiam
nie marudz. Jest dobrze. Jak Gelo napisal, nie bedzie jezdzil to nie bedzie dalej zapraszany i juz. Nareszcie cos sie w lubelskim zuzlu ruszylo!! Oby tak dalej. Gratulacje dla zarzadu i sponsora. Zeby cholera tylko ktos z miasta to zauwazyl i ruszyl dupe to bylby juz totalny orgazm;)
Ostatnio zmieniony 4 czerwca 2010, o 20:59 przez GIGI, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja oczekuje od Lukasa w każdym meczu powyzej 10 oczek, jeżeli będzie kaszane odwalał trener zapewnie mu szybko podziękuje, narazie się cieszmy bo jest czym w Ostrowie zna tor bardzo dobrze więc powinien wykręcic bardzo dobry wynik, dawno już w naszym klubie nie było tak klasowego zawodnika.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

mam nadzieje, ze Lukas w Ostrowie zrobi przynajmniej 2x tyle punktow co dzisiaj w meczu z Lakeside
carpe diem!
hehe;) tez mam nadzieje. Wydaje mi sie ze najwiekszym problemem tych co na wyspach nie zawodza sa motocykle kompletnie nie przygotowane na polskie tory. Mowie oczywiscie o tych wymiataczach ktorzy zdobywaja 9-10 pktow w Anglii. No bo chyba techniki nie mozna im odmowic;)
Jako ciekawostkę odnosnie najbliszego meczu napiszę, że w roku 2008 L.Dryml był zawodnikiem KM Ostrów, wowczas pierwszoligowego. Pojechał w sezonie 12 meczow i wykrecil srednią 2,05.
Nie najlepiej prognozuje fakt, że lepiej szło mu na wyjazdach niż na torze w Ostrowie. U siebie osiągnął 1,96, a na wyjazdach 2,13.
Czy ten transfer wypali? Trochę się boje jak patrze np. na to co wyrabia taki Nicholls w Miszkolcu.
Nie najlepiej prognozuje fakt, że lepiej szło mu na wyjazdach niż na torze w Ostrowie. U siebie osiągnął 1,96, a na wyjazdach 2,13.
Czy ten transfer wypali? Trochę się boje jak patrze np. na to co wyrabia taki Nicholls w Miszkolcu.
Akurat Nicholls to jest niewypal praktycznie co roku. Kiedy on ostatnio mial udany sezon w Polsce?
Richie Faulkner:
Lukas nie zapomnial jak sie jezdzi na zuzlu. ja mam tylko nadzieje, ze jego obecnosc nie zepsuje atmosfery w druzynie. jego akcje z przeszlosci sa dobrze znane...
carpe diem!
RadeKas pisze:Lucas jedzie dzisiaj w Anlgii :) .
http://live.sportowefakty.pl/launch_speedway_2099.html
Start o 21.
akurat w parze z faworytem forumowej sondy :) ...zobaczymy
... ja tez glosowalem a Cam W.
pozdr
pav4u