Ostrovia - KMŻ Lublin 06.06.10
Re: Ostrovia - KMŻ Lublin 06.06.10
Panowie nie obrazajcie naszych zawodników , kazdy widzi ze poprostu Darkin sie gdzies zatracił i potrzeba mu odpoczynku kto wie moze przez 2tyg zrobi cos z osiołkami i wystapi w meczu z Łodzią usiebie jezdzi bez zarzutu. Pozdrawiam. i jedziemy dalej walka o 1 lige trwa.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

A Karol nie byl spasowany twoim zdaniem? (1,2*,2*) przy Rempaly (3,2,1). To, ze mial 3 w pierwszym nie oznacza, ze bedzie mial 3 w czwartym biegu.
Nie wazne zreszta mecz i tak przegrany.
Nie wazne zreszta mecz i tak przegrany.
Na syfach ktos napisal, ze Dryml pokazal srodkowy palec. Domyslam sie, ze publice ostrowskiej. Ciekawe co sie dzialo.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Przyjadą nasi to się wyjaśni. Komentarze z SyFów najlepiej pozostawić bez komentarza
Teraz na 2 tygodnie rozłąka z ligą. Pewnie forum zdominują spekulacje i dyskusje na temat zdrowia Piszcza 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- niespokojny
- Trener
I nowego juniora 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Mój znajomy z Ostrowa, który był na meczu napisał mi smsa, że w dwóch swoich pierwszych startach Darkin tracił swoje pozycje z winy Tomka Rempały. Jak wrócą nasi to być może to potwierdzą. Poza tym zapis video z tego meczu najprawdopodobniej będzie dostępny na tym portalu:
http://tvproart.pl/tvonline/obejrzyj/21 ... 2010-06-06
http://tvproart.pl/tvonline/obejrzyj/21 ... 2010-06-06
Miałem na myśli spekulacje na różne tematy, transfery, Piszcz itp.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- niespokojny
- Trener
kibicLBN pisze:Miałem na myśli spekulacje na różne tematy, transfery, Piszcz itp.
To zes ameryke odkryl
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Co do gwizdów na Drymla to po defekcie które miał na prowadzeniu kibic z Ostrowa pokazał mu środkowy palec więc nasz nowy nabytek nie był mu dłużny
ot całe zamieszanie