Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2010
Re: Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2010
Te wypowiedzi o kasie sa troche zalosne. Nie wiem co oni chca osiagnac? Mamy im kase oddac, zeby szanse byly rowne? 
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- niespokojny
- Trener
A odkad Bogdanka wydobywa wegiel brunatny?
. Gdzie jest kopalnia odkrywkowa na Lubelszczyznie bo ja chyba niedoinformowany

Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
RadeKas pisze:Te wypowiedzi o kasie sa troche zalosne. Nie wiem co oni chca osiagnac? Mamy im kase oddac, zeby szanse byly rowne?
Akurat wypowiedzi Widery tak bym nie odbierał.Chodziło mu raczej o zawstydzenie krakowskiego biznesu czy magistratu
którzy to nie bardzo garną sie do wspierania żużla w Krakowie.
A to akurat nic nowego. W tym sporcie albo masz fart, trafiasz super sponsora i jedziesz ile fabryka (sponsor) daje, albo nie masz nic. Ostrow chyba kombinowal z kilkudziesiecioma mniejszymi sponsorami i niby fajnie bylo, ale skonczylo sie juz nieciekawie.
Nie pamietam tez, zeby Wilk czy ktos od nas z klubu powolywal sie na sponsora innego klubu w celu mobilizacji lubelskich firm. To jednak troche smiesznie wyglada.
Nie pamietam tez, zeby Wilk czy ktos od nas z klubu powolywal sie na sponsora innego klubu w celu mobilizacji lubelskich firm. To jednak troche smiesznie wyglada.
Richie Faulkner: