Stadion

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kilar
Trener

Re: Stadion

#3176 Postautor: kilar » 29 lipca 2010, o 22:56

Na ktorej prostej ? tej od bystrzycy ?

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#3177 Postautor: KosaRKS » 29 lipca 2010, o 22:58

Tylko ja nie zauważyłem, żeby jakieś kraty były zdemontowane ?? Przecież wszystkie są tak samo jak były...
Naczelny obrońca Karola Barana.

Awatar użytkownika
Stereeo
Junior

#3178 Postautor: Stereeo » 29 lipca 2010, o 23:17

kilar pisze:Na ktorej prostej ? tej od bystrzycy ?

tak tej od bystrzycy. Dokładniej ta górna czesc krat (tam gdzie były wieszane flagi).
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.

Awatar użytkownika
sting126
Senior

#3179 Postautor: sting126 » 1 sierpnia 2010, o 01:10

????

Jestem w szoku bo nic takiego nie zauwazylem...

A barierka pojawila sie dlatego,ze startuje sezon pilkarski, a na sektorze "pod barem", jest duzo ubytkow betonie. Policja stwierdzila,ze latwo stamtad wyrwac jego kawalki i ew.rzucac. Wiec MOSiR zamiast dziury zalatac - zaspawal sektor.
Czas na zmiany :]

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#3180 Postautor: Egon » 1 sierpnia 2010, o 11:36

Również jestem w szoku..wręcz nie wierzę, że mogło dojść do tego, że zdemontowano kraty. To byłby zbyt wielki przełom. Poza tym..jak ja będę wskakiwał na podest, jak nie będę miał się czego trzymać..:D
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

keram
Szkółkowicz
Kontakt:

#3181 Postautor: keram » 1 sierpnia 2010, o 16:48

Zobaczyłem forum kopaczy, ale po nas jadą za reklamy na murawie :lol: . Dalej wymieniają, że jak ktoś zdefektuje to jedzie przez boisko oraz za brudne krzesełka. Piszą, że wykopią wilcze doły i nasypią gwoździ przed meczem. Wiecie jeszcze takich debilizmów nigdy w życiu nie czytałem. Nawet nasi politycy mają więcej kultury niż ci wielcy kibice Motoru-piłkarskiego. Mogę tylko współczuć jak to małolaty.Bo w innym wypadku szkoda słów. Pomijają natomiast to, że z ich powodu są te wszystkie zasieki - obóz dla skazanych ma tego mniej.

Morgenstern

#3182 Postautor: Morgenstern » 1 sierpnia 2010, o 21:16

No i chyba niebezpodstawnie. Widziałeś to zdjęcie - http://i29.tinypic.com/2drga9s.jpg ? Uważasz, że to jest normalna sytuacja, kiedy piłkarze z miasta wojewódzkiego nie mają, gdzie grać, bo MOSIR nie zdażył wcześniej z remontem murawy, a teraz tłumaczy, że nie można na niej grać, bo trawa się jeszcze nie ukorzeniła, a spece od rozstawiania reklam przed żużlem w taki sposób ją orają? We mnie się zagotowało, jak to zobaczyłem.

Prowadzanie motorów po defektach też nie wpływa na nią najlepiej. Nie przez przypadek Mario prosił dzisiaj mechanika Barana, żeby zszedł z murawy.

I nie wrzucaj wszystkich kibiców Motoru do jednego worka. Część to prymitywy, które mają jakieś kompleksy i nie mogą pogodzić się z tym, że w mieście istnieje jeszcze jakiś klub poza piłkarskim Motorem i co gorsze przyciąga sporą grupę ludzi. Ale ja chodzę z przyjemnością zarówno tu, jak i tam i widzę często te same twarze na meczach żużlowych, jak i piłkarskich. Więc jadąc ogólnie po "kibicach Motoru" obrażasz też wielu kibiców "KMŻ Lublin".

Czarek
Trener

#3183 Postautor: Czarek » 1 sierpnia 2010, o 21:23

Gdzie te zdemontowane kraty?!
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#3184 Postautor: bartosch » 1 sierpnia 2010, o 21:26

nawet jak murawa bedzie "igla" to i tak nie wystarczy... do tego aby wygrywac mecze potrzebne sa umiejetnosci. wiem co mowie, bo sam kopalem ale nigdy nie przyszlo mi do glowy zeby zganiac na murawe. malo tego im wieksze "bagno" bylo tym lepiej dla gospodarzy...
carpe diem!

Awatar użytkownika
Masi
Senior

#3185 Postautor: Masi » 1 sierpnia 2010, o 22:32

Niekoniecznie. jesi sa lepsi to wola grać na dobrej płycie, która weryfikuje umiejetności. A nie na bagnie, w ktorym nic sie nie da pograc. A więc Bartosz nie masz racji, a przynajmniej nie do końca.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także... :D

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#3186 Postautor: GIGI » 1 sierpnia 2010, o 22:38

temat lubelsiej piłki to chyba można pominąć ;) za dwa lata będą derby z GKS-em Niemce i Piaskowią Piaski ;)

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#3187 Postautor: bartosch » 1 sierpnia 2010, o 22:42

Masi pisze:Niekoniecznie. jesi sa lepsi to wola grać na dobrej płycie, która weryfikuje umiejetności. A nie na bagnie, w ktorym nic sie nie da pograc. A więc Bartosz nie masz racji, a przynajmniej nie do końca.

wszedzie mozna pograc, wystraczy chciec...
carpe diem!

Morgenstern

#3188 Postautor: Morgenstern » 1 sierpnia 2010, o 22:57

Ale o czym ty w ogóle gadasz? Przecież to nie piłkarze Motoru nie chcą grać, bo im murawa nie pasuje, tylko MOSiR nie chce ich na nią wpuścić, bo jest w remoncie. Przez to przez miesiąc Motor musi grać na wyjazdach. I myślę, że większość zrozumiałaby taką sytuację (chociaż to paranoja, że w mieście wojewódzkim, Top 10 Polski, nie ma żadnego alternatywnego stadionu na którym można byłoby rozgrywać mecze), gdyby nie to, że w tym samym czasie, ta murawa na którą nie mogą wyjść "kopacze" jest orana przez reklamy żużlowe.

Awatar użytkownika
Stereeo
Junior

#3189 Postautor: Stereeo » 1 sierpnia 2010, o 23:30

Czarek pisze:Gdzie te zdemontowane kraty?!

Przepraszam, ze rozbudzilem nadzieje glupim postem. Na pofinale mimp w czwartek moze mi slonce dziwnie zaswiecilo i bylem w 100% pewien ze krat nie ma. Dzis wchodzac na stadion zaniemowilem jak zobaczylem te kraty. No coz moj blad przepraszam. :(
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.

Koper
Trener
Kontakt:

#3190 Postautor: Koper » 1 sierpnia 2010, o 23:34

Morgenstern pisze:Prowadzanie motorów po defektach też nie wpływa na nią najlepiej.

Co do jeżdżenia motocyklem po defekcie przez murawę to odkąd pamiętam to jest to piętnowane, nierzadko taki gość jadący przez murawę otrzymuje sowite gwizdy.

obrażasz też wielu kibiców "KMŻ Lublin".

Masz na myśli tych, którzy u Ruszkiewicza zakupili szaliki "KMŻ Lublin" ?

keram
Szkółkowicz
Kontakt:

#3191 Postautor: keram » 2 sierpnia 2010, o 17:10

Pamiętacie jak był przebudowany tor pierwsze mecze były rozgrywane na torach rywali. Nikt nie robił z tego wielkiego lamentu. Ja nigdy nie miałem na myśli obrażania prawdziwych kibiców. Sam kiedyś chodziłem na piłkę, ale obecnie mam wielkie opory, bo i poziom nie ten. A można także dostać za darmo. I niech mi nikt nie mówi, że jest inaczej. Gdzie są brakujące krzesełka nie widziałem, aby je wyrwano na meczy żużlowym.

Speedway Fan
Senior

#3192 Postautor: Speedway Fan » 2 sierpnia 2010, o 18:33

I niech mi nikt nie mówi, że jest inaczej. Gdzie są brakujące krzesełka nie widziałem, aby je wyrwano na meczy żużlowym.

Sam sie pucujesz, ze kiedys chodziles(wnioskuje ze teraz nie chodzisz) wiec gowno wiesz czy krzeselko zostalo wyrwane na pilce czy na zuzlu.
A teksty, ze za darmo mozna w ryj dostac to mozesz wylapac nawet od kogos na ulicy.
Sam bym chetnie lal takich po ryjach co gowno maja na temat do powiedzenia, a najwiecej klapia dziobem.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#3193 Postautor: istred » 2 sierpnia 2010, o 19:20

Sam bym chetnie lal takich po ryjach co gowno maja na temat do powiedzenia, a najwiecej klapia dziobem.
Toteż trafnie wybrałeś swoje miejsce na meczach piłkarskich. Ludzie z innym podejściem wolą z takimi jak ty nie mieć nic wspólnego, dlatego też na mecze piłkarskie - mimo że nieraz lubią piłkę - nie chodzą.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#3194 Postautor: _piotrusss » 2 sierpnia 2010, o 19:37

Speedway Fan świetnie zaprezentował taktykę tworzenia dobrego wizerunku wokół Motoru, jaką prezentuje wielu fanów piłki w Lublinie. Albo nas chwalisz/nie odzywasz się w temacie, albo g się znasz, g widziałeś i powinieneś dostać po ryju. Naprawdę mistrzowska strategia.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#3195 Postautor: Lublin_Fan » 2 sierpnia 2010, o 20:42

Morgenstern pisze:ta murawa na którą nie mogą wyjść "kopacze" jest orana przez reklamy żużlowe.

Poczytaj co w rolnictwie onacza to slowo bo ma sie ono nijak do tego o czym piszesz.
Gdybys rowniez byl kiedykolwiek po meczu zuzlowym jak rowniez pilarskim na murawie to widzialbys jak to wyglada. Po zuzlu strat nie ma, najwyzej jest delikatnie udeptany slad przez motocykl i ekipie od reklam. Chociaz sprawa i tak jest zalosna bo jeden wslizg korkami w glebe robi wiecej szkod niz motor zuzlowy prowadzony po murawie nawet 100metrow.

Awatar użytkownika
sting126
Senior

#3196 Postautor: sting126 » 3 sierpnia 2010, o 10:01

Ja tylko wspomne,ze reklamy byly ustawione na ostatnim meczu za bramkami.
Czas na zmiany :]

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#3197 Postautor: Gelo » 3 sierpnia 2010, o 12:20

ja mam gorący apel do przedstawicieli klubu, żeby wpłyneli na policjantów i nie utrudniali kibicom parkowania przy stadionie. Nie wiem co komu przeszkadza jak raz na dwa tygodnie chodnik przy stadionie bedzie do dyspozycji kierowców. Pol biedy kiedy to mecz z krosnem ale jak to bedzie łodz moze byc rzeznia. i tak teraz wszyscy stają gdzie popadnie.

Smirnek_
Senior

#3198 Postautor: Smirnek_ » 3 sierpnia 2010, o 12:26

Od kiedy parking przy mosirze jest platny? A moze nie jest i jakis dziadek nielegalnie zbiera kase?

Awatar użytkownika
codic
Kontakt:

#3199 Postautor: codic » 3 sierpnia 2010, o 12:59

Ja dopiero na meczu to zauważyłem ;D Ale dobry tekst: parking płatny niestrzeżony 3zł, imprezy sportowe 5zł (+bilety np. jezeli cala rodzina, program i kibice maja dosyc zuzla, tym bardziej drugoligowego.)

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#3200 Postautor: Manitou » 3 sierpnia 2010, o 13:28

Dziadek jakiś identyfikator posiada i rozdaje paragony? Jeśli nie to kopa w dupę mu jak podejdzie i tyle ;)