Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2010
Re: Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2010
ok dziekuję, uspokoiłeś mnie już się nie martwię, ufff ulżyło mi ...
Na rozkładzie miał w tych zawodach:
Kajzer i Sroka
Sówka i Strzelec
Curyło i Adamczak
Pulczyński i Pietrykowski
Wynik nie zły ale też przeciwnicy nie powalają na kolana.
Kajzer i Sroka
Sówka i Strzelec
Curyło i Adamczak
Pulczyński i Pietrykowski
Wynik nie zły ale też przeciwnicy nie powalają na kolana.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... wy-z-wito/
wywiad ze skrzydlewskim, jest o awansie juniorow do finalu MDMP, a takze troche o nas =]
METHANOL ADVENTURE TEAM
I część wywiadu z Witoldem S. a w nim m.in.:
Całość tutaj
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/08/12/po-euro-2012-zuzel-przestanie-istniec-i-czesc-rozmowy-z-wito/
Edytka: widzę Grześ też czytał
Klub ze wschodniej Polski traci do Orła dwa punkty, ale jest znacznie silniejszy niż jeszcze kilka miesięcy temu. Co pan sądzi o potencjale lubelskiej drużyny?
- Powiem panu jedną rzecz: Kiedy wchodzi w coś państwowa spółka, to dla niej pieniądze się nie liczą. W tym momencie uważam, że zakupy tego klubu są i tak słabe. Mogli kupić lepszych zawodników.
Całość tutaj
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/08/12/po-euro-2012-zuzel-przestanie-istniec-i-czesc-rozmowy-z-wito/
Edytka: widzę Grześ też czytał
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
- niespokojny
- Trener
Okazuje sie ze nikt nie ma presji
. Zaraz sie okaze ze nikt nie chce awansowac.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Co czytam wywiad z nim to mam wrażenie, że on ma pretensje do całego świata, że MUSI na ten żużel w Łodzi dawać pieniądze i to dla niego taki ciężar i w ogóle "odczepcie się ode mnie".
dannie pisze:Co czytam wywiad z nim to mam wrażenie, że on ma pretensje do całego świata, że MUSI na ten żużel w Łodzi dawać pieniądze i to dla niego taki ciężar i w ogóle "odczepcie się ode mnie".
He he.. To prawda.
Kiedys szczerze cos sie wypowiedzial, ze ten caly zuzel to fanaberie jego corki i ze najchetniej to by to wszystko pieprznal w kat. Dzis tez sie przyznal, ze sie modlil zeby odpadli mlodziezowcy. Ten klient jest psychiczny, straszny nihilista...
Dla nas to dobrze. Nie da sie odnosci sukcesow na dluzsza mete bez wiary, zapalu i pasji.
A u nas jest ktoś z pasją i zapałem? Bo wiary to nie brakuje 
Davv pisze:A u nas jest ktoś z pasją i zapałem?
No nie za bardzo.. dlatego zobaczymy czy to co jest u nas wystarczy i na ile.
I dlatego tez ja jestem za sprowadzeniem Jacka Z. do domu.
Czego jak czego, ale pasji i zapalu Wojciechowskiemu odmowic nie mozna, wiec nie jest tak zle u nas.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Ale troszkę to słomiany zapał.
Ale jest
.
Richie Faulkner: