Motor Lublin - ROW Rybnik 03.10.2010
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Re: Lubelski Węgiel KMŻ - ROW Rybnik 03.10.2010
Ponoć kontuzja. Ma nie jechac ani w Anglii ani w Lublinie.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
No to pieknie
Ciekawe jaki jest problem z Drymlem? Zaległości, uraz, czy brak zaufania po meczu w Łodzi?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
No to jak kontuzja to nie lepiej dać ZZ ? Nieminen to duże ryzyko.
nie ma go w 3 zastepowanych zawodnikow
METHANOL ADVENTURE TEAM
kilar pisze:Kontuzja czy $$$ oto jest pytanie.
A czy to teraz ważne? Nie ma i tyle.
Ja bym obstawiał, że poprosił o wpłatę pieniędzy przed meczem z czego jest znany.
A ponieważ pewnie jest to znaczna suma to ... będzie jechał Nieminen.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
grzesieck pisze:nie ma go w 3 zastepowanych zawodnikow
Jak to nie ma? jest
http://www.pzm.pl/userfiles/2010-pliki/ ... 1_2010.pdf
a to sorry, wszystko przez stinga, napisal taki pewny siebie ze zastepowani moga byc Baran, Puzon i Piszcz to mu uwierzylem bez sprawdzania :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
mariusz1987
- Junior
skoro jest kontrakt z Kauko to raczej nie biorą pod uwagę opcji ZZ 
- manjolo
- Junior
- Kontakt:
no to jak można zrobić z/z za Drymla to chyba nie ma się nad czym zastanawiać. inna sprawa, że poza Baranem i Puzonem nie bardzo kto ma jeździć te zet-zetki tak żeby to były pewne punkty...
motoru brum
Od początku faworytem był Rybnik, teraz nasze szanse zmalały do zera.
Liczę przynajmniej na ciekawy mecz w Lublinie.
Liczę przynajmniej na ciekawy mecz w Lublinie.
A poza tym to przejrzałem co Lukas najechał w tym sezonie u nas.
Otóż nie wygrał nam żadnego wąznego meczu. No może z jego pomocą pokonaliśmy Kraków na wyjeździe.
A za to stracił siedem punktów w Ostrowie. A to dawało nam remis i awans już byłby pewnie. Pojechał cienko w Rawiczu w drugim meczu - remis, i dał ciała po całości w Łodzi. Tam gdzie trzeba było dawał dupy a na frajerach robił kokosy co spowodowało zadyszkę finansową klubu, która przełożyła się na potężną nerwówkę na koniec sezonu. Teraz znowu jakieś zamieszanie. Reasumując - kompletnie nieudany transfer bo piękna jazda to za mało. On miał być tą siłą napędową a wyszła klapa.
Z każdym kolejnym spotkaniem coraz mniej na niego liczyłem, więc nie specjalnie jestem rozczarowany.
Duzo gorsze jest brak z/z bo to mogło bardzo nam pomóc. No ale jaki koń jest każdy widzi...
Edit:
Jeżeli może być za niego z/z to już niczego nie rozumiem. No chyba że jeżeli na sobotnim treningu Kauko się nie sprawdzi to będzie jednak z/z...
Otóż nie wygrał nam żadnego wąznego meczu. No może z jego pomocą pokonaliśmy Kraków na wyjeździe.
A za to stracił siedem punktów w Ostrowie. A to dawało nam remis i awans już byłby pewnie. Pojechał cienko w Rawiczu w drugim meczu - remis, i dał ciała po całości w Łodzi. Tam gdzie trzeba było dawał dupy a na frajerach robił kokosy co spowodowało zadyszkę finansową klubu, która przełożyła się na potężną nerwówkę na koniec sezonu. Teraz znowu jakieś zamieszanie. Reasumując - kompletnie nieudany transfer bo piękna jazda to za mało. On miał być tą siłą napędową a wyszła klapa.
Z każdym kolejnym spotkaniem coraz mniej na niego liczyłem, więc nie specjalnie jestem rozczarowany.
Duzo gorsze jest brak z/z bo to mogło bardzo nam pomóc. No ale jaki koń jest każdy widzi...
Edit:
Jeżeli może być za niego z/z to już niczego nie rozumiem. No chyba że jeżeli na sobotnim treningu Kauko się nie sprawdzi to będzie jednak z/z...
Ostatnio zmieniony 7 października 2010, o 13:02 przez harry, łącznie zmieniany 2 razy.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:kilar pisze:Kontuzja czy $$$ oto jest pytanie.
A czy to teraz ważne? Nie ma i tyle.
Ja bym obstawiał, że poprosił o wpłatę pieniędzy przed meczem z czego jest znany.
A ponieważ pewnie jest to znaczna suma to ... będzie jechał Nieminen.
A chęć rehabilatacji za Łódź? Jeśli to on sam tak powiedział to trzeba takiego argumentu użyć w rozmowie i powiedzieć mu, że poszło w eter, że kibice usłyszeli tą OBIETNICĘ i czekają.
Kurcze źle i jeszcze ten komplet w poniedziałek - chyba jego pierwszy w tym sezonie(nie liczę tych na Rawiczu i innych Opolach), poprostu źle!!!
Jak wczoraj mówiłem, że Lucasa nie będzie to nikt mi nie wierzył. Fakt Faktem wszyscy się napalili na jego liderowanie, a tu klops
. Dalej wierzę w awans mimo wszystko... 
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
manjolo pisze:no to jak można zrobić z/z za Drymla to chyba nie ma się nad czym zastanawiać. inna sprawa, że poza Baranem i Puzonem nie bardzo kto ma jeździć te zet-zetki tak żeby to były pewne punkty...
skoro można robić za niego z/z a klub nie robi to?? Lukas nie jest chory, a jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o??
GIGI nie ma zwolnienia nie ma z/z. Wiadomo, że chodzi o pieniądze nie oszukujmy się.
więc to miałem na myśli. Jakby był chory czy miał kontuzję to z z/z nie byłoby problemu. Przykre to jest że nas tak do wiatru wystawia ale niestety prawdziwe. Podzielam zdanie Istreda że nasze szanse zmalały praktycznie do zera.
Swoją drogą super to wszystko wygląda. Zaczęliśmy sezon z Piszczem i Darkinem, w środku był Dryml i Rymel a kończymy z Kauko i Fisherem. To jest sztuka
Swoją drogą super to wszystko wygląda. Zaczęliśmy sezon z Piszczem i Darkinem, w środku był Dryml i Rymel a kończymy z Kauko i Fisherem. To jest sztuka
Jeszcze mam pytanie, skąd ta pewność może to wszystko to mydlenie wszystkim oczu?
A właśnie podobno Dryml chciał przysłać L4.
Ale chciał pewnie za to $$$ 
rhekin pisze:Jeszcze mam pytanie, skąd ta pewność może to wszystko to mydlenie wszystkim oczu?
No wiesz, to nasza taktyka, żeby namieszać rekinkom w głowach
"Na zdradzenie szczegółów tylko czekają w Rybniku, żeby dopasować skład do naszego. Niech więc pozostanie to tajemnicą do meczu – odpowiada Sprawka"
o to tu mnie zaskoczyłeś harry i to bardzo..
rhekin pisze:Jeszcze mam pytanie, skąd ta pewność może to wszystko to mydlenie wszystkim oczu?
Juz to mówiłem przy okazji kłopotów Rybnika.
Teraz mówię Rybolom: Martwcie się o swoje problemy i nie cieszcie się już wygraną, czy jak mówi przysłowie: nie dziel skóry na niedźwiedziu skoro on jeszcze w puszczy hasa...
GIGI pisze:o to tu mnie zaskoczyłeś harry i to bardzo..
nie tylko Ciebie.. Skoro chciał to czemu nie przesłał?
jerry78 pisze:"Na zdradzenie szczegółów tylko czekają w Rybniku, żeby dopasować skład do naszego. Niech więc pozostanie to tajemnicą do meczu – odpowiada Sprawka"
Tylko,że Wasze władze tak kombinują że sami się już w tym wszystkim pogubili a nie tylko rybniczanie