Lubelski klub w sezonie 2011
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
Nie ma takiej opcji że harry na prezesa czy dyrektora.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Jak nie ma takiej opcji to nie. Natomiast jak człowiek który prawie wszystko o tym sporcie wie to w ramach doractwa można coś pomóc. Ja wiem o ile ktoś po takie coś się zgłosi bądź poprosi. Ja cały czas w życiu wychodziłem z założenia, że lepiej się spytać niż uczyć się na swoich błędach które niekiedy dużo kosztują. Pozdrawiam.
ApelowałI on ma zostać posłem?? Co on tam bedzie robił?![]()
PS. Pamiętajcie, że według nowego regulaminu każdy klub musi wypłacić wszystkim swoim zawodnikom pieniądze do 15 listopada. Jeśli tego nie zrobi to nie uzyska licencji na sezon następny.
Przepis maksymalnie rygorystyczny i nie mam pomysłu jak go obejść.
Jeśli on wejdzie, to wszystkie kluby staną się przynajmniej teoretycznie podobnie wypłacalne.
Gelo pisze:zdecydowanie jestem za Trojanem. Mial słabszy sezon w Poznaniu ale o jakims wielkim "odbudowywaniu" nie moze byc mowy bo to nie była ruina. Był znacznie lepszy niz Puzon w Gnieznie.
Obawiam sie, ze chlopak ze sprzetem stoi gorzej niz zle... Pytanie czy jest sens inwestowac.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
istred pisze:ApelowałI on ma zostać posłem?? Co on tam bedzie robił?![]()
PS. Pamiętajcie, że według nowego regulaminu każdy klub musi wypłacić wszystkim swoim zawodnikom pieniądze do 15 listopada. Jeśli tego nie zrobi to nie uzyska licencji na sezon następny.
Przepis maksymalnie rygorystyczny i nie mam pomysłu jak go obejść.
Jeśli on wejdzie, to wszystkie kluby staną się przynajmniej teoretycznie podobnie wypłacalne.
Po 1. Już nie raz przekonaliśmy się, że pomimo długów i regulaminów zadłużone zespoły jechały w sezonie.
Po 2. Wystarczy przekazać zobowiązania na np. żonę, ciotkę czy wuja zawodnika i zawodnik spłacony...
Cooper pisze:Gelo pisze:zdecydowanie jestem za Trojanem. Mial słabszy sezon w Poznaniu ale o jakims wielkim "odbudowywaniu" nie moze byc mowy bo to nie była ruina. Był znacznie lepszy niz Puzon w Gnieznie.
Obawiam sie, ze chlopak ze sprzetem stoi gorzej niz zle... Pytanie czy jest sens inwestowac.
No ale przecież jak mają jakoś te durne przepisy o płacach obchodzić to kasa na przygotowanie sprzętu pewnie bedzie. Poza tym ja też uważam że byłby to cholernie ryzykowny transfer i można się postarać o kogoś bardziej wiarygodnego i mniej podatnego na kontuzje
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/10/23/pawel-miesiac-chce-zmienic-otoczenie/
Paweł Miesiąc:
"Na pewno będę chciał zmienić otoczenie, chciałbym startować gdzieś bliżej Rzeszowa."
"Chciałbym jeździć w drużynie I-ligowej, ale co będzie, czas pokaże.."
Czyżby jakieś sygnały w naszą stronę ?
Zawsze lubiłem styl jazdy tego zawodnika. Może to znowu byłoby spektakularne "odbudowanie formy" w naszym klubie.
Paweł Miesiąc:
"Na pewno będę chciał zmienić otoczenie, chciałbym startować gdzieś bliżej Rzeszowa."
"Chciałbym jeździć w drużynie I-ligowej, ale co będzie, czas pokaże.."
Czyżby jakieś sygnały w naszą stronę ?
Zawsze lubiłem styl jazdy tego zawodnika. Może to znowu byłoby spektakularne "odbudowanie formy" w naszym klubie.
Najblizej Rzeszowa w pierwszej lidze jest chyba Lodz albo Rybnik
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
i w żadnym sie nie łapie do skladu bo i po co - moim zdaniem trafi do nas albo do Krosna - kolejnosc nieprzypadkowa, tak jak jego obecnosc w naszym parkingu na meczu w Rybniku.
- manjolo
- Junior
- Kontakt:
to jak już każdy roztacza swoją wizję składu na 2011 to i ja sobie pozwolę, zdając sobie sprawę, że szansa na realizację jest pewnie niewielka.
1. Baran
2. T. Rempała
3. Puszakowski
4. Miesiąc/Staszek
5. Fisher (o ile będzie miał polską ligę jako priorytet)
6. Piotr Pawlicki jr
7. Kudriaszow
myślę, że w tych limitach KSM by się łapało.
1. Baran
2. T. Rempała
3. Puszakowski
4. Miesiąc/Staszek
5. Fisher (o ile będzie miał polską ligę jako priorytet)
6. Piotr Pawlicki jr
7. Kudriaszow
myślę, że w tych limitach KSM by się łapało.
motoru brum
ehehehe Piotr Pawlicki jr?
przeciez on pewnie bedzie mial miejsce w podstawowym skladzie Unii pod nr 6, a pod 7 Przemek
przeciez on pewnie bedzie mial miejsce w podstawowym skladzie Unii pod nr 6, a pod 7 Przemek
METHANOL ADVENTURE TEAM
- kmzlublinfan
- Senior
To ja też przedstawię swoją koncepcje:
1. T. Rempała
2. R. Fisher
3. M. Puszakowski
4. A. Rymel
5. K. Baran
6. T. Kostro
7. A. Kudriaszow