Lubelski klub w sezonie 2011
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
Ten prezes z Rawicza fajnie to wykombinował, kontrakty ma podpisane na starych zasadach. Inni niech podpisują z nie wiem kim na nowych. Ma super skład wtedy w porównaniu z innymi i awansuje do I ligi. I najgorzej mnie wkurza, że pierwszy jest do ograniczeń płacowych a sam je już ma z głowy. I tak działają prezesi w naszej polskiej rzeczywistości. Wniosek jeden nie patrzyć co będzie tylko działać by potem nie było za późno. Sądzę, że za takie kontrakty jak Drymla i Rymela dadzą się nakłonić do jazdy i Miesiąc i Trojanowski. I do nich nasi Baran Puzon zdrowy Piszcz i I liga nasza.
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
Ale macie pewność, że nie będą kazali mu renegocjować kontraktów, aby był zgodny z regulaminem? Gdzie jest napisane, że jeśli ktoś podpisze teraz to regulamin finansowy (którego jeszcze nie ma
) nie będzie go dotyczyć? Moim zdaniem taki scenariusz koniecznej renegocjacji jest realny. Przećwiczyliśmy to już na własnej skórze gdy trzeba było zrezygnować ze świetnego Lee Richardsona.
Aa no i ja jeszcze chcę dodać swoje stanowcze NIE dla Piszcza. Po co on w tej drużynie? Od lat są z nim problemy. Ile jeszcze trzeba, żeby w końcu Tomek poszukał sobie innego miejsca na ziemi?
Aa no i ja jeszcze chcę dodać swoje stanowcze NIE dla Piszcza. Po co on w tej drużynie? Od lat są z nim problemy. Ile jeszcze trzeba, żeby w końcu Tomek poszukał sobie innego miejsca na ziemi?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!