Jak miałby wrócić to znaczy, ze bylibyśmy co najmniej w czubie I ligi albo w eildze.
Daj Boze
Daniel Jeleniewski
Re: Daniel Jeleniewski
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
speedway20
Fajnie by było ale to nie realne. Ale zawsze optymistycznie można myśleć.
Po meczu ostatnim lub przed ostatnim w sezonie Daniel był na stadionie i powiedział że chciałby tu wrócić ale że klub go nie chce. Ale czy mówił to serio...
Po meczu ostatnim lub przed ostatnim w sezonie Daniel był na stadionie i powiedział że chciałby tu wrócić ale że klub go nie chce. Ale czy mówił to serio...
zalezy dla kogo byłoby fajnie.
speedway20 pisze:Po meczu ostatnim lub przed ostatnim w sezonie Daniel był na stadionie i powiedział że chciałby tu wrócić ale że klub go nie chce. Ale czy mówił to serio...
Przepraszam ale gdzie chcialby wrocic? Do 2 ligi?
Tyle, ze nie zanosi sie na szybki awans do 1 ligi, nie wspominajac o extralidze.
-
speedway20
Przepraszam ale gdzie chcialby wrocic? Do 2 ligi?
Jeleniewski przebiera, a wlasciwie przebieral w ofertach extraligowych wiec nie wiem czemu uwierzyles w jego slowa
[/quote]
..uwierzyłaś! .
nie powiedziałam że uwierzyłam. przecież napisałam że nie wiadomo czy mówił serio i że wątpie.
A jak na razie to i tak już nie myśli o innym klubie bo będzie jeździł we Wrocławiu.
..uwierzyłaś! .
nie powiedziałam że uwierzyłam. przecież napisałam że nie wiadomo czy mówił serio i że wątpie.
A jak na razie to i tak już nie myśli o innym klubie bo będzie jeździł we Wrocławiu.
Byłam przytym ....... i naprawde wątpie zeby chciał wrócić do Lublina . On tylko tak powiedział 
Super? Ja tam sie zdolowalem. ten Daniel to niepoważny jest. Nieuczciwy taki. Raz tak a raz inaczej. Nijak nie idzie trafic za nim.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- tezetomaniak
- Trener
Daniel tak powiedzial, bo pewnie chcial podbic stawke we Wrocławiu 
Daniel w Gdańsku.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
To ładnie Polny polał wodę
.
harry pisze:Daniel w Gdańsku.
A właśnie czytam TŻ jak to Gdańsk nie jest zainteresowany Jeleniem