Składamy się ???
Dariusz '100 tysięcy? Nie, dziękuje!' Sprawka
Re: Darek Sprawka <klap klap>
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Re: Darek Sprawka <klap klap>
piotr76 pisze:Hayden pisze:Zrobil dla tego klubu sto razy wiecej niz my wszyscy razem wzieci (nie liczac harrego). Pasuje?
Skoro tak dużo zrobił to wymień mi dajmy na to np 5 rzeczy, które sam zrobił rzeczywiście i zrobił to od samego początku dobrze i przemyślanie a nie na zasadzie gaszenia pożarów po tym jak ktoś mu zwrócił uwagę że się pali ...
Czy ja napisalem ze zrobil nie wiadomo ile i sam? . Nie znam dokladnego podzialu obowiazkow, co ma kto w klubie robic, ale jestem pewny, ze dla przykladu poprawa kontaktu z kibicami i duza czestotliwosc spotkan z zarzadem (ktore umozliwiaja co niektorym dowiedziec sie jak jest naprawde) to w znacznej czesci jego zasluga. Napisalem, ze zrobil 100 razy wiecej niz cale to forum (nie liczac paru osob, ktore cos pomagaja w klubie) i podtrzymuje to, bo nawet przyjmujac, ze jego zaslugi sa rowne (w jednostkach) 1, to i tak 1>0, bo 0 to liczba, ktorej jest rowna nasza dzialalnosc wzgledem klubu.
piotr76 pisze:Hayden pisze: Bo Sprawka tyran wiekszy niz Kim Dzong il, Lukaszenko i Castro razem wzieci.
Czy ja tak powiedziałem ? a że chciał cenzurować forum o czym było głośno to dlaczego nie na swoim spotkaniu z kibicami ...
Nie, nie powiedziales tak, ale nadales swojej wypowiedzi ton niczym uciemiezonemu mnichowi z Tybetu, ktory za wolnosc slowa bedzie przez Chinoli przesladowany.
A o cenzurowaniu forum nic nie wiem. Jak masz taka wiedze to podziel sie nia z nami.
Motor mocny