Dariusz '100 tysięcy? Nie, dziękuje!' Sprawka

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
jerry78
Trener

Re: Darek Sprawka <klap klap>

#301 Postautor: jerry78 » 21 lutego 2011, o 23:01

Cooper pisze:Mam pomysl na udoskonalenie w praktyce teorii naszego prezesa. Skoro jeden mecz wypadnie z kalendarza i ludzie na mase poczuja ten glod zuzla, to na nastpeny mecz proponuje zrobic bilety dwa razy drozsze, ale sie klub oblowi!

Chyba gdzieś ten komentarz widziałem na s-f :D :D

Awatar użytkownika
istred
Trener

#302 Postautor: istred » 21 lutego 2011, o 23:06

No tak, bo na forum, trzeba palcem pokazywać prezesowi co ma zrobić, żeby wszystko zagrało, gdzie jakie papierki dopilnować, co rozkopać a co nie itd. To jest dopiero temat do dyskusji. Żenujące jest to trochę, nie uważasz?
Żenujące jest jeżeli ktoś wypowiada się na temat, na który nie ma zielonego pojęcia. Akurat harry na temat żużla w naszym mieście i na temat samego stadionu może powiedzieć bardzo dużo, dlatego jego uwagi, nawet podawane tutaj na forum, są bardzo cenne.

I niestety. Już kilkakrotnie było tak (nie wiem czy przez przypadek czy nie), że pewne rzeczy, które powinny zostać zrobione dużo wcześniej, ruszyły z miejsca dopiero po burzy na forum.

Harry bardzo mądrze zauważył. Prezes dużo w prasie mówi na tematy drugorzędne - przerwa między zawodami czy kontraktowanie zawodników w charakterze gościa, a nie zająknie się ani słowa na temat najważniejszy - prac na stadionie.
Czy są już pieniądze, czy wyłonieni są wykonawcy, czy jest harmonogram prac, kiedy stadion będzie gotowy (choćby orientacyjny termin). Mam wrażenie (oby mylne), że wciąż jesteśmy w głębokiej dupie.

...ale co tam - podyskutujmy na tematy naprawdę ważne (uwaga ironia!) - wymienione powyżej.

jerry78
Trener

#303 Postautor: jerry78 » 21 lutego 2011, o 23:11

No to Harry na prezesa !!! Nie ma innego wyjścia. Inaczej klub nasz się zawali :)

Tylko dlaczego Harry nie wie, dlaczego ma być wymieniona cała instalacja elektryczna? Widocznie akurat tego nie wie co tam się dzieje. Zwykły elektryk nie jest w stanie się połapać co tam się dzieje. Ale po co to wymieniać? Nasmarować smarem i maszyna wyremontowana :D

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#304 Postautor: niespokojny » 21 lutego 2011, o 23:33

Na pewno wasze zrzedzenie na forum przyspieszy przeplyw gotowki, ktora klub ma dostac w czwartek na posiedzeniu rady miasta :roll: . A Sprawka nawet jakby zaklaskal uszami to teraz nic nie zrobi bez pieniedzy, kosztorysy sa zrobione - wystarczylo obejrzec film ze spotkania albo na nim byc, mozna tam znalezc odpowiedz na wiele pytan. Ale po co? Lepiej smarowac swoje placze, codziennie na forum. Z kazdego tematu trzeba zrobi watek "Ratujmy lubelski żużel''. Niektorym sie chyba wydaje, ze wszytko wiedza i jak nie ''dopilnuja'' Sprawki to nie bedzie zuzla w Lbnie :lol:. Przy tym wzieli sobie za idola osobe, po rzadach ktorej ten zuzel zniknal na rok. Czym sie martwicie? Przeciez od 1 marca Jacek Ziolkowski bedzie w klubie, on wszystko zalatwi...
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
istred
Trener

#305 Postautor: istred » 21 lutego 2011, o 23:43

Jako, że oba poprzednie posty odnoszą się bezpośrednio do mnie to chciałem je jakoś skomentować, ale nie bardzo wiem jak.

Mam tylko nieodparte wrażenie, że pojawia się pokolenie wtórnych analfabetów nie rozumiejących tekstu pisanego i nie rozróżniających opinii od faktu.

Nie odpuszczę sobie :twisted:
(...)gotowki, ktora klub ma dostac w czwartek na posiedzeniu rady miasta
A skąd te informacje?
I od razu następne pytanie - dlaczego kłamiesz? :)
Czy może starasz się naśladować swojego idola? :)

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#306 Postautor: niespokojny » 21 lutego 2011, o 23:58

Jakiego idola? Czlowieku, przeczytaj swoja stopke i sie do niej stosuj skoro juz sie nia tak afiszujesz. Rada ma zatwierdzic pieniadze dla MOSIRU. Lepiej? Zadowolony? Koledzy tez zadowoleni? A zona?

Awatar użytkownika
istred
Trener

#307 Postautor: istred » 22 lutego 2011, o 00:01

klub ma dostac w czwartek na posiedzeniu rady miasta.

Rada ma zatwierdzic pieniadze dla MOSIRU.
Rzeczywiście, subtelna różnica :)

Niestety, ta różnica ma dla nas kolosalne znaczenie, o czym pisał harry.
...ale, co on tam wie :)

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#308 Postautor: niespokojny » 22 lutego 2011, o 00:15

Roznica subtelna, bo efekt koncowy ten sam. Jak nie bedzie kasy na czas to pilkarze tez nie zagraja 13 marca. Takze nie tylko nam zalezy. I moze wyjasnij, czego oczekujesz skoro pieniadze jescze nie sa zatwierdzone? Ze Sprawka zaraz pobiegnie z lopata i sam zacznie kopac? Nie jestem zadnym fanem Sprawki, ale ta ostatnio wszedobylska histeria jest bardziej wk... niz zenujaca strategia marketingowa prezesa.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#309 Postautor: istred » 22 lutego 2011, o 00:20

I moze wyjasnij, czego oczekujesz

W miarę rzeczowej dyskusji na forum, albo milczenia jeśli się nie ma nic ciekawego do napisania.

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener