Dariusz '100 tysięcy? Nie, dziękuje!' Sprawka

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

Re: Darek Sprawka <klap klap>

#326 Postautor: mustafa » 22 lutego 2011, o 16:06

tylko, że pamięta się Twoje żale Harry na tym forum za czasów, gdzie jeszcze nie wszyscy wiedzieli, że ów Harry to dyrektor. Żale, że miasto za mało daje, a powinno dawać znacznie więcej, a region jest tak biedny że nie ma szans na znalezienie poważnego sponsora. Kto siedział kiedyś na forum to dobrze pamięta te wypowiedzi. Więc Twoje tak agresywne i fanatyczne 'pouczanie' jest po prostu dla niektórych nie na miejscu. (bez urazy...)

jerry78
Trener

#327 Postautor: jerry78 » 22 lutego 2011, o 16:11

harry pisze:[...] Czyli na początku spotkania zegar działa a po kilku biegach przestaje bo wadliwa jest instalacja? Ta sama instalacje na której maszyna startowa działa? No to chyba muszę do szkoły z powrotem wracać :(
Zegar przestaje działać jak stoi na słońcu i się nagrzeje. Od samego początku były problemy z tym zegarem i moim zdaniem czas żeby KMŻ kupił w końcu swój zegar ( bo obecny został zaanektowany póki co bezprawnie od TŻ-tu) i to od razu taki z parkingowym i nie będzie problemu.

Harry, to jak się to ma do tego fakt, że kilka razy zdarzyło się, że podczas meczu przez megafon wzywany był dyżurny elektryk, szczególnie wtedy kiedy nie działał zegar 2 minut. Bo chyba nie po to, żeby swoimi rączkami ostudzić rozgrzany zegar?
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2011, o 16:18 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.

harry
Trener

#328 Postautor: harry » 22 lutego 2011, o 16:14

mustafa pisze:tylko, że pamięta się Twoje żale Harry na tym forum za czasów, gdzie jeszcze nie wszyscy wiedzieli, że ów Harry to dyrektor. Żale, że miasto za mało daje, a powinno dawać znacznie więcej, a region jest tak biedny że nie ma szans na znalezienie poważnego sponsora. Kto siedział kiedyś na forum to dobrze pamięta te wypowiedzi. Więc Twoje tak agresywne i fanatyczne 'pouczanie' jest po prostu dla niektórych nie na miejscu. (bez urazy...)

Czyli jak założę sobie nowe konto i będę pisał to samo to będzie już do przyjęcia? 8)
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2011, o 16:20 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

harry
Trener

#329 Postautor: harry » 22 lutego 2011, o 16:19

jerry78 pisze:
harry pisze:
Harry, to jak się to ma do tego to, że kilka razy podczas meczu (oczywiście nie chodzi mi o to, że kilka razy podczas 1 meczu) był przez megafon wzywany dyżurny elektryk, szczególnie wtedy kiedy nie działał zegar 2 minut. Bo chyba nie po to, żeby swoimi rączkami ostudzić rozgrzany zegar?

Do zegara nie był wzywany. Do wszystkich innych rzeczy tak ale nie do niego bo juz na początku meczu ostrzegał sędziego że tak się z nim dzieje.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

jerry78
Trener

#330 Postautor: jerry78 » 22 lutego 2011, o 16:22

No ok, nie będę się spierał. W każdym razie jednak dobrze, że jak jest okazja to zrobi się ład z całą tą elektryką. Bo "wszystkie inne rzeczy" widocznie nie działają tak jak należy.

go!
Trener

#331 Postautor: go! » 22 lutego 2011, o 16:25

mustafa pisze:tylko, że pamięta się Twoje żale Harry na tym forum za czasów, gdzie jeszcze nie wszyscy wiedzieli, że ów Harry to dyrektor. Żale, że miasto za mało daje, a powinno dawać znacznie więcej, a region jest tak biedny że nie ma szans na znalezienie poważnego sponsora. Kto siedział kiedyś na forum to dobrze pamięta

Dobrze pamietam wszystko. Pamietam, ze nie bylem nigdy nadmiernym zwolennikiem i poplecznikiem harrego za jego dyrektorkich czasow. Ale pamietam tez ze zadni kibice NIE MUSIELI sobie zaprzatac glowy jakimis technicznymi szczegolami lub terminami. O wszystko dbal zarzad i nie bylo mowy o jakichs poslizgach, przesuwaniach terminow czy drzeniu: "dadza rade czy nie dadza".
Zanim sie rzucicie, ze teraz tez nikt nie kaze sie tym przejmowac, przypomne ze bylem rownie krytyczny dla tamtego zarzadu jak i dla obecnego. Ale takie szczegoly, ktore teraz urastaja do rangi problemow, byly zalatwiane "na pniu" i nie bylo mowy o tym, zeby szary kibic doradzal prezesom, bo wie lepiej...

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#332 Postautor: niespokojny » 22 lutego 2011, o 17:30

http://www.youtube.com/watch?v=pKi3trZt8jk
1:30

Tak myślałem. Nie wiesz a piszesz.
Nie wiem, sorry, ale opieram sie na tym co ludzie mowia. Sam fakt jak powiedziales, ze trzeba bylo zakladac nowy klub, dlaczego? Co zostawiles, ze nie dalo sie tego ruszyc? I czego teraz nie w smak Ci osoba ktora ten klub reanimowala wspolnie z Wojeciechowskim? I dlaczego ogromna firma i prezydent miasta postawili na takiego ''nieudacznika''? Skoro juz Ziolkowski wszystko zalatwia, to skad te obawy? Doradzasz mu za posrednictwem forum czy jak? Zarzucasz mi, ze nie znam twojej sytuacji a oceniam. Ok. A czego sam oceniasz Sprawke, skoro nie wiesz co wykonal do tej pory - chodzi mi o kosztorysy i wszystkei prace, ktore moga byc zrobione na razie bez pieniedzy od miasta. Masz jakies informacje, na potwierdzenie swoich tez? To sie podziel, to wtedy przyzam Ci racje i zakonczymy te dyskusje. Bo na razie oprocz nieprzemyslanych wypowiedzi niewiele mozna zarzucic Sprawce. Zeby sie nikt nie czepial, to chodzi mi o jego 3 miesieczna prezesure. A jak bedzie dalej to zobaczymy.
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2011, o 17:32 przez niespokojny, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
ravajas
Trener