Niech ktoś mi proszę wytłumaczy - jaki jest cel ograniczania ilości karnetów?
Zawsze mi się wydawało, że im więcej (za odpowiednią cenę) sprzeda się karnetów tym lepiej.
W sklepach jest tak, że promocje robi się, żeby klient przyszedł do sklepu i kupił też coś innego, ew. dla jakiegoś wizerunku - tutaj to odpada.
Skoro klub ustalił tak niską cenę, to oznacza, że im się opłaca (a przynajmniej tak uznano), więc po co limitować coś na czym klub zarabia pieniądze?
Absurd.
Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Ceny biletów
istred pisze:Niech ktoś mi proszę wytłumaczy - jaki jest cel ograniczania ilości karnetów?
Zawsze mi się wydawało, że im więcej (za odpowiednią cenę) sprzeda się karnetów tym lepiej.
W sklepach jest tak, że promocje robi się, żeby klient przyszedł do sklepu i kupił też coś innego, ew. dla jakiegoś wizerunku - tutaj to odpada.
Skoro klub ustalił tak niską cenę, to oznacza, że im się opłaca (a przynajmniej tak uznano), więc po co limitować coś na czym klub zarabia pieniądze?
Absurd.
istred tego nie da sie wytlumaczyc:)
carpe diem!
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... -karnetow/
Wzorców trzeba szukać wśród najlepszych, a nie tworzyć jakieś śmieszne ograniczenia.
Wzorców trzeba szukać wśród najlepszych, a nie tworzyć jakieś śmieszne ograniczenia.
od 1988 tylko SPEEDWAY
Tam jest troche inna sytuacja. Kupuja karnety, by wogole wejsc na mecz. Czesto gesto biletow tam brakuje. Male miasto, malo rozrywek, wiec jedyna lepsza cieszy sie duza popularnoscia 
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
- tezetomaniak
- Trener
Tam jest troche inna sytuacja
Oczywiscie ze jest inna. Tam klubem kierują ludzie, ktorzy maja pojęcie o żużlu/sporcie.
tezetomaniak pisze:Oczywiscie ze jest inna. Tam klubem kierują ludzie, ktorzy maja pojęcie o żużlu/sporcie.
do tego zeby zrobic ciekawa "akcje karnetowa" nie potrzeba sie znac na zuzlu, wystarczy miec "otwarta marketingowo glowe"...
carpe diem!