Treningi

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

Re: Treningi

#4026 Postautor: Lublin_Fan » 14 kwietnia 2011, o 20:47

Grucha18 pisze:Nie wiem czemu boicie się Krakowa jedynego wyjazdu spośród 3 z rzędu można bać się Opola.
Kogo takiego ma Kraków Korneliusen ok niech zrobi maksa a reszta to co to za zawodnicy że Larseonowi udał się mecz to trzeba się już go bać.

Wygrali w Rawiczu. To daje do myslenia.

Grucha18
Szkółkowicz

#4027 Postautor: Grucha18 » 14 kwietnia 2011, o 20:49

Daje ale ja uważam , że w Krakowie wygramy.
Ps. troszkę opisany trening http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... unktowane/

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#4028 Postautor: yamahaR1 » 14 kwietnia 2011, o 21:00

Tak jak pisałem gdzieś wcześniej kto pojedzie w niedzielę to jest wszystko jedno bo i tak wygramy. gdyby jednak ten trening miał decydować o występie w wyjazdowym meczu to Puszakowski do domu przed tv a o Piszczu to nawet mi się nie chce pisać. No a jak ktoś mówi, że Baran pojechał na ich poziomie to nie wiem gdzie był w czasie treningu, jedynie obecność w toi toiu albo przy budce z żarciem go tłumaczy bo toru to nie widział

harry
Trener

#4029 Postautor: harry » 14 kwietnia 2011, o 21:27

Z jednaj strony bardzo pozytywny`sparing bo pokazał niektórym w jak odległym sa miejscu.
Z drugiej strony tor był trochę za mocno przyczepny a dzisiaj w pogodzie zapowiedzieli że od jutra idzie ostra wiosna i tor będzie na meczu zupełnie inny. Troche nie za bardzo. Bo gdyby był taki jak dzisiaj to nie byłoby problemu bo Ukraina nie pojechałaby na tym torze. A tak moga coś powalczyć. Szczególnie ich Polacy. Ale to będzie tylko dobrze dla widowiska.
O zawodników sie nie martwię. Jak którys da ciała to jest wiele mozliwości na zastępstwa. W tym roku to oni maja problem.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Tobuls
Szkółkowicz

#4030 Postautor: Tobuls » 14 kwietnia 2011, o 21:48

Na treningu nie byłem więc nie zabieram głosu ale po filmikach i opiniach obecnych to mam takie mieszane uczucia co do Barana i Puszaka, mam nadzieje że to kwestia czasu i chłopaki się rozbrykają.

Co do Piszcza to nie mogę się powstrzymać i muszę zacytować wpis z syfów :
na Piszcza to nie ma co marudzić bo człenio ledwo chodzi ( wygląda jakby coś z więzadłami )
:-D :-D :-D

Może w tym jest cała tajemnica Piszcza i ZZ to jego sposób na życie ???
Zawsze najlepszy - Hans Nielsen

Awatar użytkownika
Hela
Kadrowicz