Kolejarz Opole - Motor Lublin 8.05.2011 godz. 16.00
Re: Kolejarz Opole - Motor Lublin 8.05.2011
Ich pieniądze-ich sprawa. Mamy skład jaki mamy i niewiele da się już z tym zrobić. Ja mam na myśli jakiś niewidzialny dla nas konflikt trenera z zawodnikami. Jedziemy na jednym wózku, a tu...zaskoczenie torem na pierwszym meczu. Po co to? Zaskoczenie odsunięciem Puszakowskiego. Zaskoczenie braku ZZ za Stead'a. Zaskoczenie wstawieniem Pontusa. Za dużo tych zaskoczeń...to nie pomaga. A stawianie zawodników pod pręgierzem też do niczego nie prowadzi. Można przegrywać, ale co innego jak podstawiają sobie koledzy swoje motocykle i klepią po plecach, a co innego jak walczą między sobą o skład, albo myślą kiedy przyjdzie na mnie kolej do odstawki. Coś jest nie tak, tylko nie wiem czy poznamy prawdę...
I to jest jakiś pomysł.Cooper pisze:Najlepiej do tego jakis film instruktazowy. Nie zartuje, co roku jest ten sam problem, te same bledy.
Obawiam się niestety, że w zespole jest po prostu brak jakiejkolwiek komunikacji.
Wilk nawet nie powiedział Proctorowi jak jechać w Lublinie - wąsko I łuk, szeroko II - to co dopiero mówić o meczu wyjazdowym.
Zresztą oni się pewnie zobaczą dopiero w Opolu, bo przecież "po co trenować przed wyjazdowym meczem?"
-
LubelskiKMŻ
Cooper pisze:A ja mysle, ze kluczowym warunkiem do dobrego wyniku w Opolu bedzie wydrukowanie i przekazanie kazdemu zawodnikowi ponizszej wypowiedzi:Adam Czechowicz (Kolejarz Opole): Znam tor w Opolu jak własną kieszeń. Jeżdżę tu już jedenaście lat i potrafię wykorzystać optymalne ścieżki. Pewne patenty, jak atak przy krawężniku, mam opanowane bardzo dobrze i udaje mi się tym nabierać rywali.
Przy krawezniku, czyli jadac tylnym kolem po kredzie! Niech to Wilk kazdemu z osobna wytlumaczy, ze w Opolu jazda blisko kraweznika nie wystarczy, trzeba zapierniczac po linii.
Najlepiej do tego jakis film instruktazowy. Nie zartuje, co roku jest ten sam problem, te same bledy.
dobre
Co weekend jestem V.I.P
1 liga naszym celem !
1 liga naszym celem !
-
LubelskiKMŻ