Wanda Kraków - Motor Lublin 25.04.2011 godz. 16.00

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Maxx
Trener

Re: Wanda Kraków - Motor Lublin 25.04.2011

#776 Postautor: Maxx » 26 kwietnia 2011, o 18:38

Wiecie co? Skoro mamy zakontraktowanych zawodowców, którzy do tematu mają z założenia podchodzić profesjonalnie to niech ktoś mi wytłumaczy, dlaczego do ciężkiej cholery te gwiazdy nie potrafią pojechać na betonie? Przecież taki Suchecki nie istnieje, Baran skutecznie idzie w jego ślady. O Asparginie i Ałtym nawet nie będę wspominał bo szkoda eksploatować klawiaturę. Ale Baran - zawodnik, który miał być jednym z filarów, ze swoją jazdą to jest nieporozumienie. Suchecki poskładał chyba to co miał w garażu żeby ruszyło z miejsca i jakoś jechało. A tu pech bo nie chce jechać jakoś 8) Wygląda faktycznie na to, że jeden Miesiąc podszedł do tematu jak zawodowiec. Powstrzymam się od oceny Puzona bo w jego przypadku nie chce mi się wierzyć, żeby facet olał temat. Szkoda, że nie pojechał wczoraj, myślę, że mimo sceptycznych wypowiedzi innych tutaj pojechałby lepiej (w sumie gorzej się nie dało - to inna sprawa). To taka moja opinia choć oczywiście nie ma gdybania. Było jak było - każdy widział. Katastrofa. I teraz albo ktoś zacznie w tym naszym "jednoosobowym sztabie szkoleniowym" myśleć albo rzeczywiście czas na zmiany. Tak być nie może żeby żelazny kandydat do awansu okazał sie kupą zardzewiałego bezwartościowego szmeliwa.