Treningi
Re: Treningi
Z Mariuszem i Tomkiem w dobrej dyspozycji, mając do dyspozycji Proctora, Miesiąca, Steada, Sweetmana jesteśmy w stanie walczyć o najwyższe cele bez pomocy Barana, którego postawy nie mogę zrozumieć. To wcale nie tak, że bez niego jesteśmy skazani na porażkę. Im szybciej mu to uświadomimy, tym lepiej przede wszystkim dla chłopaka.
Motor mocnyj!
k*rwa juz przestancie gadać swoje mądrości. Silniki są u tunera a sam Karol daleko w Polsce z ważnymi sprawami, na tyle ważnymi, że nie mógł przyjechać na trening.
Trenować będzie w niedziele, bo ten turniej traktuje.
Trenować będzie w niedziele, bo ten turniej traktuje.
młody26 a Ty jestes jego jakaś papuga ?
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Wnioski z treningu są takie, że Piszczu i Puzon chcieli się pokazać i to raczej im wyszło
Tomek bardzo ładnie, nie niosło nim bezwiednie na łukach i starał się walczyć będąc cały czas w kontakcie (fakt, że to tylko dwa, a nie cztery kółka, ale jak dla mnie postęp "maszynowo-fizyczny"
widoczny) . Nie widziałem ostatnich prób Suchego, ale przez większość treningu bezradny.. Niby próbował coś walczyć, ale będąc parę ładnych metrów z tyłu już po połowie okrążenia, wydawał się zupełnie bezbarwny. Puzon mało jajka przed taśmą nie zniósł, tak podrygiwał na motorze.. Widać, że był skoncentrowany, tak jakby był to mecz ligowy. I dobrze!! Na niego odstawienie od meczy podziałało
Super było zobaczyć na treningu Jelenia i młodego Stachyrę. Patrząc na ich jazdę milej na sercu. Zrobili przez te parę lat spore postępy i uciekli z tej lubelskiej szarzyzny
Super było zobaczyć na treningu Jelenia i młodego Stachyrę. Patrząc na ich jazdę milej na sercu. Zrobili przez te parę lat spore postępy i uciekli z tej lubelskiej szarzyzny