Treningi

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Kshyhu
Zawodowiec

Re: Treningi

#4201 Postautor: Kshyhu » 28 kwietnia 2011, o 20:48

Z Mariuszem i Tomkiem w dobrej dyspozycji, mając do dyspozycji Proctora, Miesiąca, Steada, Sweetmana jesteśmy w stanie walczyć o najwyższe cele bez pomocy Barana, którego postawy nie mogę zrozumieć. To wcale nie tak, że bez niego jesteśmy skazani na porażkę. Im szybciej mu to uświadomimy, tym lepiej przede wszystkim dla chłopaka.
Motor mocnyj!

Awatar użytkownika
mlody26
Junior

#4202 Postautor: mlody26 » 28 kwietnia 2011, o 20:54

k*rwa juz przestancie gadać swoje mądrości. Silniki są u tunera a sam Karol daleko w Polsce z ważnymi sprawami, na tyle ważnymi, że nie mógł przyjechać na trening.
Trenować będzie w niedziele, bo ten turniej traktuje.

Awatar użytkownika
Artii
Szkółkowicz

#4203 Postautor: Artii » 28 kwietnia 2011, o 21:08

młody26 a Ty jestes jego jakaś papuga ?
Obrazek
Codziennie rano sprawdzam czy nie ma mnie na liście najbogatszych ludzi świata...
Jeżeli nie to wstaję i idę do pracy

Zaratustra
Kadrowicz

#4204 Postautor: Zaratustra » 28 kwietnia 2011, o 21:18

Wnioski z treningu są takie, że Piszczu i Puzon chcieli się pokazać i to raczej im wyszło 8) Tomek bardzo ładnie, nie niosło nim bezwiednie na łukach i starał się walczyć będąc cały czas w kontakcie (fakt, że to tylko dwa, a nie cztery kółka, ale jak dla mnie postęp "maszynowo-fizyczny" ;) widoczny) . Nie widziałem ostatnich prób Suchego, ale przez większość treningu bezradny.. Niby próbował coś walczyć, ale będąc parę ładnych metrów z tyłu już po połowie okrążenia, wydawał się zupełnie bezbarwny. Puzon mało jajka przed taśmą nie zniósł, tak podrygiwał na motorze.. Widać, że był skoncentrowany, tak jakby był to mecz ligowy. I dobrze!! Na niego odstawienie od meczy podziałało 8)
Super było zobaczyć na treningu Jelenia i młodego Stachyrę. Patrząc na ich jazdę milej na sercu. Zrobili przez te parę lat spore postępy i uciekli z tej lubelskiej szarzyzny ;)