Treningi

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

Re: Treningi

#4301 Postautor: Gelo » 5 maja 2011, o 22:06

i jedno i drugie - z naciskiem na drugie

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#4302 Postautor: mustafa » 5 maja 2011, o 22:36

Shack pisze:moim zdaniem problemem nie jest sprzęt tylko noga...

Pawello pisze:Wydaje mi się, że o ile ze sprzętem było słabo od początku o tyle to ta kontuzjowana noga jest przyczyną słabej dyspozycji.

A może czas już zakończyć gdybanie na temat jego nogi, który tak na prawdę nie istnieje już od dawna. Piszcz przed sezonem dużo biegał, a na siłowni często widywałem go jak wykonywał ćwiczenia, gdzie niejeden nastolatek by się nie powstydził. Kondycyjnie przygotowany jest dobrze. Problem leży albo w sprzęcie albo w "głowie".

Awatar użytkownika
lombard
Senior

#4303 Postautor: lombard » 6 maja 2011, o 08:18

I jedno i drugie- z naciskiem na drugie :lol:
Tomek i tak jest twardzielem. Po tych kontuzjach ciężko powrócić na top nawet II ligi, ale wierzę w niego, bo potrafi się zmobilizować, ciężko pracować a i chęci widać też ma 8)
To tylko trening i aż trening- zależy jak na to patrzeć :) Sam się zastanawiam, czy będąc zawodnikiem rzucałbym całe siły i najlepsze części właśnie na trening...chyba niekoniecznie 8)
Wydaje się, że w tej sytuacji trener postawi na Sucheckiego. Może to i lepiej, bo dlaczego ktoś ma powiedzieć, że stracił posadę przez Tomka? 8) Nic do Rafała nie mam. Bardzo mu współczuję. Nasuwa mi się tylko taka myśl na przyszłość: jedna i ta sama osoba nie powinna negocjować kontraktów zawodniczych a potem decydować kto jedzie a kto nie. Byłaby zdrowsza atmosfera- tak myślę 8)

Awatar użytkownika
ravajas
Trener