W tym Twoje 2 posty całkowicie OT. Ludzie trochę się zluzujta.
Stoi kibicu, ale nie licz na to, że zobaczysz moją opuszczoną koparę. Nie zdziwi mnie taka średnia, ale jakoś nie bardzo to widzę. Ani nie ma formy teraz, ani czasu zbytnio na pasowanie z naszym torem, który troszkę się zminił, na dodatek jest Opole i nieobliczalny Ostrów u siebie. Jak by Ostrów zamienić kolejkami z Równem to i 0 bym dołożył do tej kwoty.
Mariusz Puszakowski "Puzon"
Re: Mariusz Puszakowski "Puzon"
Wg mnie Davv sie wkopales swoim pomyslem ze srednia ,bo Puzon predzej zepsuje mecz i zrobi <10pkt niz srednia ponizej 2,00 bo jak nabije sobie cos kolo 3 srednia z ogorkami z Kaskadu i Miszkolca(jesli wystartuje) to ciezko bedzie zbic taka srednia ;p No ale nie moje pienaiadze to zakladajcie sie o co chcecie
Davv pisze:[...] na dodatek jest Opole i nieobliczalny Ostrów u siebie.
Davv nie wiem czy wiesz, ale 4 pierwsze mecze jedziemy z Równem (D), Krakowem (W), Opolem (W), Miszkolcem (D).
Potem dopiero jest Krosno (W), Piła (D), Rawicz (W) i Ostrów (D). Tak to się przedstawia wg aktualnego terminarza. Więc Ostrów jest dopiero 8 w kolejce
Ważne jest, że mecz z Ostrowem jest w 4 kolejce. To, że kolejka przełożona to nieistotne. Już wcześniej pisałem, że chodzi o 4 mecze wg oficjalnego terimnarza, nie wg dat spotkań...
Davv pisze:Ważne jest, że mecz z Ostrowem jest w 4 kolejce.
w 3 kolejce
Mariusz Puszakowski o swoim wczorajszym maratonie:
więcej na:
http://nicesport.pl/zuzel/62504/mariusz ... tylko-moge
Mariusz Puszakowski dzisiejszego popołudnia miał istny maraton: Jak było widać, zawody w moim wykonaniu nie były dobre. Ale nie wynik się tutaj liczy, a jazda. Na początku sezonu zawsze tego brakuje, więc szukam jazdy gdzie się da. Byłem dzisiaj na Turnieju Par w Bydgoszczy. Po 3 kolejkach spakowałem się i przyjechałem do Torunia pokręcić kółka. Chodzi o to, żeby stanąć w czwórkę pod taśmą, żeby był ten warkot motocykli.
Jak zaznaczył jeździec drugoligowego Lubelskiego Węgla KMŻ, na sparing z Unią Leszno nie przywiózł nowych silników: Nie zabrałem ze sobą nowych silników. Stwierdziłem, że testowanie ich podczas treningu z tak silnym rywalem mija się z celem.
Jechałem na starych gumach - dodał, jak zawsze uśmiechnięty Puzon.
więcej na:
http://nicesport.pl/zuzel/62504/mariusz ... tylko-moge
Puzon dzisiaj w Zielonce. Pomaga Pulczyńskim
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
- kmzlublinfan
- Senior