Kluczem do wygranej i to wysokiej wygranej w tym meczu będzie przygotowanie toru pod naszych a nie pod gości tak jak to miało miejsce do tej pory!
Jestem pewien, ze Dzikowski wie co zrobić i w Boze Ciało bedzie się z czego cieszyć.
Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wielkopolski
Re: Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wielkopolski
Stead ma mecz w Anglii i go nie będzie na 100%
Ja bym brał Ojczenasz na juniorce:D chłopak ma talent xD he
Ja bym brał Ojczenasz na juniorce:D chłopak ma talent xD he
No to pojedzie Puzon pewnie. Mam przeczucie, że się chłopak przebudzii zrobi 10pkt.
No faktycznie coś tam ma, ale to nie mecz ligowy, 2 maja pisałem o tym:
Jeżeli nikt z naszych działaczy w porę nie zareagował to nie możemy na niego liczyć w tym meczu.
Co do Ojczenasza to nie rozumiem tego wyśmiewania, chłopak świeży po licencji, debiut w lidze to musi od razu wymiatać?
jerry78 pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/05/02/nicholls-stead-i-woffinden-pozegnaja-johnstona/
Może by ktoś z naszych działaczy wytłumaczył Steadowi, że 23 czerwca mamy bardzo ważny mecz ligowy z Ostrowem
Jeżeli nikt z naszych działaczy w porę nie zareagował to nie możemy na niego liczyć w tym meczu.
Co do Ojczenasza to nie rozumiem tego wyśmiewania, chłopak świeży po licencji, debiut w lidze to musi od razu wymiatać?
[/quote]Co do Ojczenasza to nie rozumiem tego wyśmiewania, chłopak świeży po licencji, debiut w lidze to musi od razu wymiatać?[/quote]
Dokładnie. A w dodatku wyprzedził nawet Łukaszewskiego!
Dokładnie. A w dodatku wyprzedził nawet Łukaszewskiego!
Myśle, że jest szansa, bo z takiej barachołki to gość nie zarobi nawet na deflektor.
buby pisze:Stead ma mecz w Anglii i go nie będzie na 100%
To nie jest mecz a turniej pożegnalny Johnstona - na moj gust juz dzis trzeba to zalatwiac zeby sobie go odpuscil.
nie ma co się śmiać z Ojczenasza o!.
Pamiętacie jak Mroczka u nas walczył z Michalukiem o 1 ptk
? To była atrakcja dla kibiców
a teraz gdzie jest Mroczka a gdzie Michaluk ba nawet zwycięzca tamtego biegu R.Klimek...
Pamiętacie jak Mroczka u nas walczył z Michalukiem o 1 ptk
Nie czaje tego odsuwania Barana na rzecz Puzona... Przeciez to z deszczu pod rynne, tyle, ze ten deszcz w postaci Barana daje przynajmniej nadzieje na pozadny sztorm - cos a'la wystep w Krosnie, poza tym Karol jakby nie patrzec troche waznych punktow dowozi. OK - nie jest w formie jak rok temu, ale wciaz wynikowo "buja" sie wokol swojego KSM, a jakos w wynik w stylu (3,0,2*,3,1) bardziej jestem w stanie uwierzyc w przypadku Karola niz Puzona.
A ja bym w Lublinie postawil na Pontusa+Sucheckiego, natomiast na wyjazd do Ostrowa wzial Steada+goscia (bo i tak juniorzy na wyjezdzie to zadna szansa).
A tak w ogole to uwazam, ze latwiej bedzie nam o wygrana z Ostrowem na wyjezdzie niz u siebie
A ja bym w Lublinie postawil na Pontusa+Sucheckiego, natomiast na wyjazd do Ostrowa wzial Steada+goscia (bo i tak juniorzy na wyjezdzie to zadna szansa).
A tak w ogole to uwazam, ze latwiej bedzie nam o wygrana z Ostrowem na wyjezdzie niz u siebie
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:A tak w ogole to uwazam, ze latwiej bedzie nam o wygrana z Ostrowem na wyjezdzie niz u siebie
Też tak uważam, a z resztą patrząc na te statystyki:
Tabela II ligi - Dom
Drużyna M PKT Z R P +/-
Lubawa Litex Ostrów 3 6 3 0 0 +76
Kaskad Równe 3 4 2 0 1 +40
Stokłosa Polonia Piła 3 4 2 0 1 +22
Kolejarz Opole 3 4 2 0 1 +21
KSM Krosno 4 3 1 1 2 -13
Kolejarz Rawag Rawicz 3 2 1 0 2 +21
Speedway Wanda Kraków 2 2 1 0 1 +7
Lubelski Węgiel KMŻ 2 2 1 0 1 0
Tabela II ligi - Wyjazd
Drużyna M PKT Z R P +/-
Lubelski Węgiel KMŻ Lublin 4 5 2 1 1 +1
Lubawa Litex Ostrów 2 4 2 0 0 +23
Speedway Wanda Kraków 4 4 2 0 2 +2
Stokłosa Polonia Piła 3 4 2 0 1 +2
Kolejarz Opole 3 2 1 0 2 -47
Kolejarz Rawag Rawicz 2 0 0 0 2 -26
Kaskad Równe 3 0 0 0 3 -48
KSM Krosno 2 0 0 0 2 -81
...
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2011, o 10:54 przez Husay, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja nie rozumiem tego wydawania wyroków przed zobaczeniem ich na pierwszym porządnym treningu w tym roku. Trener już ma pewną wiedzę po meczu w Rawiczu i przesadnie zadowolony to chyba nie był. Taka jazda jak wczoraj to na Ostrów o wiele za mało, prezenty po 5:0 po beznadziejnym wyjściu spod taśmy naszych już się nie trafią.
Trener coś wspominał o sparingu, będzie na pewno kilka szans, pojedzie najlepszy i tyle.
Trener coś wspominał o sparingu, będzie na pewno kilka szans, pojedzie najlepszy i tyle.
Ja bym widział taki skład:
1. Paweł Miesiąc
2.Cameron Woodward
3.Zbyszek Suchecki
4.Simon Stead
5.Karol Baran ewentualnie Mariusz Puszakowski
6.Mateusz Łukaszewski
7.Pontus Aspgren/Josh Auty
1. Paweł Miesiąc
2.Cameron Woodward
3.Zbyszek Suchecki