Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wielkopolski
- niespokojny
- Trener
Re: Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wielkopolski
Stead powinien jechac juz z Rawiczem, zeby trener mogl go sprawdzic w lzejszym meczu. On jest nam po prostu potrzebny, bo widac ze forma idzie w gore i zna najlepiej tor w Pile. Lubi lotniska - Ostrow. O jedno miejsce walcza Suchecki, Puzon, Baran.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
KosaRKS pisze:Cooper pisze:W Ostrowie nie ma ogorkow typu Frankow,
Nie wierze
Nie chce mi sie po raz kolejny tlumaczyc, ze Farnek to nie jest ogorek, wiec niech bedzie po waszemu:P
Zreszta niezla ogorkowa pokazal na meczu z Pila u nas:P
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Z Simonem jest ponoć mały problem.Jest lekko obrażony,że po meczu w Krośnie nie dostał szansy z Piłą,a jemu naprawdę zależało na jeździe u nas w tym sezonie i na szybkim pozbieraniu się po kontuzji.Mam nadzieję że wyjaśnią sobie te nieporozumienia.Co do Puzona mam mieszane uczucia.Widać że chłopak się stara,chce się pozbierać i moim zdaniem brakuje mu tylko regularnej jazdy i pewności na torze.Jeśli ktoś miałby go zastąpić na Rawicz to tylko Simon,Karola nie widze w tej chwili w składzie.Chodzi również o atmosfere w parkingu...Pozdrawiam.
- niespokojny
- Trener
A mnie nie interesuja jakies nieporozumienia. Sprawka chocby na kolankach, ma go zaprosic na mecz z Rawiczem
. Brakuje nam trzeciego prowadzacego pare, a Angol jest jak znalazl skoro na transfery nie ma szans.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
przedostatnie zdjecie na prawde świetne
Z niczego może być tylko nic.
a ja jakoś Angolom nie ufam... no chyba że Harris u nas w przyszłym sezonie pojezdzi
Rozjeździć Puzona i bedzie Gites Majonez
Rozjeździć Puzona i bedzie Gites Majonez