Polonia Piła - Motor Lublin 17.07.2011

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Thorgal

Re: Polonia Piła - Motor Lublin 17.07.2011

#351 Postautor: Thorgal » 16 lipca 2011, o 17:40

latal nie latal, wazne co jest teraz !!! a teraz to jest idol, gwiazda i nie zamierza sie znizac do II ligowego poziomu. Trening ? A po co komu? Najlepszy we wiosce nie musi. Prawda jest taka, ze psuje, truje atmosfere wokol swojej osoby i druzyny!!!
Zawodnik zbedny w naszym klubie!!! Puzon przynajmniej na treningi przyjezdza i sie stara, niech dostanie szanse do konca sezonu! To na pewno zaprocentuje zwyzka formy!!

Awatar użytkownika
istred
Trener

#352 Postautor: istred » 16 lipca 2011, o 21:35

Łoptymista pisze:Ale po co strzelac takiego dozywotniego focha i odstawiac kogos od skladu do konca swiata? Maja jechac ci, ktorzy sa w danej chwili najlepsi i tyle. Jelsi KB nagle zacznie latac tak jak smigal w tamtym roku tez bedzie chcieli go widziec poza druzyna? Ludzie, badzmy powazni.

Oprócz tego, że nigdy go nie lubiłem, to jeszcze w tym sezonie mnie ugruntował w tym przekonaniu.
Baran jest przykładem tego czego najbardziej nie lubię, czyli buty, olewania i braku krzty profesjonalizmu - takich zawodników nie potrzebujemy.
Baran nie jest lepszy niż wielu innych - jak widać nawet Piszcz - a przyjdą teraz mecze lekkie, które pewnie wysoko wygramy, które będą swoistą nagrodą i Baran nie powinien mieć prawa w tych meczach jechać - dostał przed sezonem kasę na przygotowanie i tyle już mu starczy.
Szczerze jestem gotów znieść w naszych barwach Śwista, ale nie Barana.

PS. Miesiąca też nie lubię ;)

grzesiek
Szkółkowicz
Kontakt:

#353 Postautor: grzesiek » 16 lipca 2011, o 21:42

Popieram w 100% przedmówcę! Są różne wybryki zawodników, bo oni chociaż zawodowcy to też tylko ludzie, ale tyle co Gwiazdeczka, juz w tym sezonie nawywijał to ja go nie chcę widzieć juz nigdy w naszym klubie. I nieważne jaką formę złapie. Śmierdzi z daleka i tyle.
NA ZAWSZE WIERNI !!!

CHCESZ DOSTAĆ BILET NA MECZ?? ZAJRZYJ NA NASZ FANPAGE
https://www.facebook.com/ncplusfelicitylublin/

Nasz Salon NC+ w FELICITY w sezonie 2019 będzie wspierał Lubelski Żużel

https://www.facebook.com/Kamery-Lublin/

asid
Senior