Motor Lublin - Kolejarz Rawicz 28.08.2011
Re: Motor Lublin - Kolejarz Rawicz 28.08.2011
Zauważmy, że Rawicz przegrał w Ostrowie zaledwie dwoma punktami 
Dziwi mnie troche fakt przelozenia meczu na niekorzystny dla nas termin ,niewiem dokladnie czy mecz w Eastborne zostal ustalony juz po naszym ,no ale trzeba jechac tym co jest .
Co do meczu to nie mam zaufania ani do Suchego oraz Puszaka ,nie robia nic. Choc by jak Miturski pojechali na druga lige dunska (same egzotyczne nazwiska) a tu nic .Co mial Sprawka powiedziec ze jedziemy czym jest ,chocby dla morale powiedzial ze wszyscy sa do jazdy ,dla mnie nie sa.
Rawicz przyjedzie w najmocniejszym zestawieniu , a mecz nie bedzie latwy ,bo jesli Miesiac Proctor Baran zrobia srednio po 11 ,to i tak zostaje jeszcze 13pkt-oby nie pechowych
Co do meczu to nie mam zaufania ani do Suchego oraz Puszaka ,nie robia nic. Choc by jak Miturski pojechali na druga lige dunska (same egzotyczne nazwiska) a tu nic .Co mial Sprawka powiedziec ze jedziemy czym jest ,chocby dla morale powiedzial ze wszyscy sa do jazdy ,dla mnie nie sa.
Rawicz przyjedzie w najmocniejszym zestawieniu , a mecz nie bedzie latwy ,bo jesli Miesiac Proctor Baran zrobia srednio po 11 ,to i tak zostaje jeszcze 13pkt-oby nie pechowych
Termin meczu Swindon - Eastbourne został ustalony później, niż w przypadku naszego meczu z Kolejarzem.
Każdemu jego Everest...
-
Smirnek_
- Senior
LEON1978 pisze:Co do meczu to nie mam zaufania ani do Suchego oraz Puszaka ,nie robia nic. Choc by jak Miturski pojechali na druga lige dunska (same egzotyczne nazwiska) a tu nic
Suchecki był niedawno (17 sierpnia) na lidze duńskiej. I to na najwyższej. Tyle, że jego rezultat nie robi wrażenia. 0,0,-,d,-,1
Podoba mi się pomysł żeby Puzona, Suchego, Piszcza i Fierleja postawić 10 razy pod taśmą i niech w meczu jedzie 2 najlepszych. Co do formy tych czterech to ciężko się wypowiedzieć.. Przed sezonem wszyscy mieli nadzieję że Suchecki to zawodnik na co najmniej 10 pkt w meczu. Puzon nie jest zawodnikiem sprzed roku ale i tak chyba w kontekście meczu z Rawiczem jest najpewniejszy z całej czwórki. Mimo tego że zawsze lubiłem Tomka Piszcza, obawiam się że ten zawodnik nigdy już nie będzie w formie. Szkoda że stracił poprzedni sezon i ciężko jest mu wrócić do dyspozycji nawet przyzwoitego drugoligowca. Co do Fierleja się nie wypowiadam bo gość nie jeździł bodaj 7 lat więc wszystko jest możliwe. Mam nadzieję że będzie dzisiaj na treningu i dużo się nam wyjaśni.
Na teraz jak dla mnie awizowany skład jest najbardziej optymalny, najpewniejsi zawodnicy. Ale po treningu się okaże.
I nie srałbym tak przed tym Rawiczem bo trudniej będzie zdobyć bonus z Krakowem i wygrać w Równem niż wygrać u siebie z Rawiczem. Tym bardziej że nawet 46:44 daje nam 3 punkty i pełną satysfakcję. A to że rok temu Gołubowskij i Andersson zdobywali punkty na słabym Edbergu, niedoświadczonym Tadku i na wybuchających silnikach Barana nie znaczy że są specami od jazdy na naszym owalu.
Na teraz jak dla mnie awizowany skład jest najbardziej optymalny, najpewniejsi zawodnicy. Ale po treningu się okaże.
I nie srałbym tak przed tym Rawiczem bo trudniej będzie zdobyć bonus z Krakowem i wygrać w Równem niż wygrać u siebie z Rawiczem. Tym bardziej że nawet 46:44 daje nam 3 punkty i pełną satysfakcję. A to że rok temu Gołubowskij i Andersson zdobywali punkty na słabym Edbergu, niedoświadczonym Tadku i na wybuchających silnikach Barana nie znaczy że są specami od jazdy na naszym owalu.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!