Ostrovia Ostrów Wlkp. - Motor Lublin 11/09/2011, godz. 16:00

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

Re: Ostrovia Ostrów Wlkp. - Motor Lublin 11/09/2011, godz. 1

#426 Postautor: niespokojny » 12 września 2011, o 15:54

Harry szacun za emocje. Slychac ze Ci zalezy :lol:

Retransmisja 70:30
-Puszakowski nie ma deflaktora nie wytrzymam!!!!
-Wytrzymasz, wytrzymasz....
-(chyba poza kabina) Deflektor kur**!!!!!!
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
mundzio
Zawodowiec

#427 Postautor: mundzio » 12 września 2011, o 15:58

gratulacje dla zespolu !

choc caly dzien bylem w terenie z zaciekawieniem sledzilem wyniki i skakalem ze szczescia na widok wyniku. jestem z WAS dumny :)

Awatar użytkownika
login

#428 Postautor: login » 12 września 2011, o 16:00

mikas pisze:Radonis nie wiem dlaczego piszesz "my".
Jesli piszesz na ich forum to tylko w swoim imieniu podobnie jak tutaj i nie wiem dlaczego probujesz wypowiadac sie za reszte kibicow.
Tym bardziej za osoby, ktore temat flagi uznaly za zamkniety wiele miesiecy temu i mialy zdecydowanie wieksze "prawo" niz Ty zeby w tym temacie zajmowac stanowisko. Mysle ze najrozsądniej byloby zebys napisal na ostrowskim forum, ze wyrazales swoje zdanie w tym temacie a nie wszystkich kibicow, poniewaz nie pokrywa sie ono ze zdaniem tych ktorzy te flagi organizowali i je kiedys stracili.
Wtedy uszanujesz decyzje osob ktore temat flagi zamknely dawno temu.

Mikas! Szanujmy się!

Skoro ktoś ma "zdecydowanie większe prawo" do barw lubelskiego klubu, to zajeb człowieku baranka o ścianę i to przemyśl

Wam to pasuje, to okej. Zakupcie sobie kevlary, żeby być widocznym na fotach, ale nie pisz głupot.

Chłopak dobrze pisze! Flaga to flaga! Wali mnie co gość napisał = flaga ma wrócić! Nie umiemy nawet dbać o barwy (straciliśmy flagę i - czytając Twój post- ludzie, którzy mają "zdecydowanie większe prawo" do barw klubowych = równi i równiejsi?) mają to w dupie!

P.S.
Pewnie i tak mój post zaraz będzie wykasowany, ale może chociaż kilka osób przeczyta... Szkoda, że nie wiecie, co mówią TERAZ śmigający na wyjazdy kibice na temat byłego fanklubu = właścicieli flag...

Bawicie się w swojej piaskownicy

Awatar użytkownika
Hela
Kadrowicz