Mariusz Fierlej
Re: Mariusz Fierlej
szykuje się powtórka z Zielińskim?
odpukać.
Sympatyczny zawodnik opowiadał też NiceSport.pl o perturbacjach, które uniemożliwiły mu wcześniejsze występy w tym sezonie. - Byłem z Krakowem dogadany od samego początku, ale można powiedzieć, że było troszkę namieszane. Poszedłem do Lublina, ale tam nie spodobałem się trenerowi Dzikowskiemu. To chory człowiek dla mnie! Cztery mecze jestem "do tyłu", a najpierw blokował mnie pół sezonu PZM, bo musiałem czekać na licencję - wyjaśniał nie owijając w bawełnę nowy nabytek Wandy. Przypomnijmy, że zawodnik rodem z Leszna pierwotnie porozumiał się z... Kaskadem Równe, jednak z powodu niedopełnienia formalności przez działaczy ukraińskiego klubu ostatecznie nie występował w jego barwach. - Można powiedzieć, że trafiłem z Ukrainy przez Lublin do Krakowa - żartował Fierlej.
Czy można liczyć na starty Fierleja w Krakowie także za rok? - Jeszcze jest obecny sezon, jest jeszcze parę meczów i zajmijmy się tym, a od zastanawiania się jest zima. Na pewno jednak nie wrócę do Lublina, tam mi nie pasuje - stwierdził sam zainteresowany, który już za niecały tydzień otrzyma szansę zrewanżowania się lubelskim działaczom za to, że nie został przez nich doceniony. - Do Lublina trzeba będzie przygotować rakietę i zrobić parę punktów - śmiał się Fierlej.
On chyba sam jest chory, nic na treningach nie pokazywal i ma jeszcze pretensje 
Motor mocny
Jak to? Lał przecież juniorów, na jednym kole. Sam widziałem.
Az dziwne, ze zawodnik po tak dlugiej przerwie robi 13 punktow.
- Jezus Maria! Puszakowski nie ma deflektora, nie wytrzymam!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
- Deflektor, k**wa !!!
Dziwne??, to chyba go na treningach nie widziałeś, źle nie wypadł, a że mu szansy nie dano za Sucheckiego ... to niech przyjedzie w niedziele i komplet trzaśnie!!!
Suchecki to ogoras, ale mysle ze w niedziele Fierlej zobaczy swoje miejsce w szeregu i powacha gume Sucheckiego.
- Deflektor, k**wa !!!
- Deflektor, k**wa !!!
janek pisze:Dziwne??, to chyba go na treningach nie widziałeś, źle nie wypadł, a że mu szansy nie dano za Sucheckiego ... to niech przyjedzie w niedziele i komplet trzaśnie!!!
Hahahaha, komplet ?:D
Moze zakladzik jakis, ze nie zrobi wiecej niz 10?:>
Motor mocny
Niech zrobi i 10pkt , to i tak bardzo dobry wynik, lepszy niz Suchecki, Piszcz czy Miesiąc.
A w innym temacie pisali ,że napewno nie jedzie u nas
.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
janek pisze:Niech zrobi i 10pkt , to i tak bardzo dobry wynik, lepszy niz Suchecki, Piszcz czy Miesiąc.
No Miesiaca w to nie mieszaj. Nie rozsmieszaj mnie piszac, ze Fierlej jest lepszy niz Pawel M.
- Deflektor, k**wa !!!
- Deflektor, k**wa !!!