Żużlowa Spółka Akcyjna
Re: Żużlowa Spółka Akcyjna w Lublinie
Ja tylko przypomne, ze jesli spółki nie bedzie to Bogdanki tez nie. A Bogdanka od pol roku nie moze sie doczekac na jakiekolwiek informacje na ten temat, reszte sobie dopowiedzcie sami...
Dlatego trzeba było załadować prezesa na taczkę kiedy był na to czas
Akcja nadal trwa.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
no w koncu !!! myślałem że się nie doczekam 
Czyli nic nowego. Spółka będzie, ale nie wiadomo kiedy.– Istnieje taka możliwość. Już wiosną przesłaliśmy do kopalni Bogdanka projekt statutu spółki akcyjnej i czekamy na odpowiedź. Wiadomo, że założenie spółki wymaga pozyskania udziałowców. Będziemy o tym rozmawiali po zakończeniu sezonu – podkreśla Sprawka.
Wystartowanie jako S.A. już od nowego sezonu uważam za bardzo mało realne (jak na etap, o którym mówi Sprawka).
Ja piernicze, przeciez odpowiedz z Bogdanki juz dawno jest. Bogdanka czeka na zalozenie spolki przez klub powtorze dla pana Sprawki jeszcze raz wielkimi literami, bo od roku nic do niego nie dociera: PRZEZ KLUB. Nie ma zamiaru wchodzic w ta spolke ze swoim kapitalem, ale podejmie sie roli sponsora strategicznego ( czyli zaplaci za reklame w nazwie, na motorach, na stadionie, stronie internetowej itd., i to nie małe pieniadze), ale tylko i wylacznie jesli ta spolka w koncu powstanie.
Bogdanka nie ma zamiaru uczestniczyc w tworzeniu spolki i Sprawka bardzo dobrze o tym wie, wiec nie wiem na co on jeszcze czeka z jej rejestrowaniem skoro jak sam mowi statut juz ma. A jak nie ma kapitalu to tym bardziej sie dziwie, ze nawet ostatnio odsyla potencjalnych sponsorow z kwitkiem.
To jest jakas paranoja.
Bogdanka nie ma zamiaru uczestniczyc w tworzeniu spolki i Sprawka bardzo dobrze o tym wie, wiec nie wiem na co on jeszcze czeka z jej rejestrowaniem skoro jak sam mowi statut juz ma. A jak nie ma kapitalu to tym bardziej sie dziwie, ze nawet ostatnio odsyla potencjalnych sponsorow z kwitkiem.
To jest jakas paranoja.