Jak dla mnie to mozemy jechac samymi zagranicznymi, a Polakow tylko tylu co by regulaminowi zrobic dobrze
Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
Nie wiem z czym dyskutujesz, bo ja nigdzie nie twierdzilem, ze jest inaczej. Napisales, ze ankiety z tego i zeszlego roku wygladaja podobnie, to odpowiedzialem, ze poziom polskich seniorow tez moze byc podobny ze wzgledu na zmiany regulaminu.
Jak dla mnie to mozemy jechac samymi zagranicznymi, a Polakow tylko tylu co by regulaminowi zrobic dobrze
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
niespokojny pisze:
Powaznie wierzycie, ze Chrzanowski nie bedzie wolal zostac w Grudziadzu z zona?
niektorzy najwyrazniej w to wierza, ja akurat nie, ale wola ludu byla taka zeby Chrzanowski znalazl sie w ankiecie
zreszta o czym tu gadac, w tym temacie pojawialy sie juz nazwiska typu Jonsson, Holta czy Gapinski, wiec Chrzanowski przy nich to praktycznie 100% pewne info KMO
METHANOL ADVENTURE TEAM
dlaczego tylko 3 można wybierać w ankiecie?? z 5 to minimum powinno byc
-
Davv
- Kadrowicz