Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
Stawiam na Tolka Banana 
Bridger? Toc juz mamy Barana, jeden niepowazny zawodnik nam wystarczy : ))
Motor mocny
W pt ma byc ogloszone(jesli juz podpisza) ze PK, Jeleniewski oraz Kuciapa w Lublinie.
po co ten Kuciapa... wiem, ze statystyki sprzed paru lat mowia inaczej, ale ja, podobnie jak Gelo, wcale nie uwazam, go za lepszego zuzlowca niz Baran czy Miesiac
poza tym starczy juz tych Jozkow :]
poza tym starczy juz tych Jozkow :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
- niespokojny
- Trener
Harris
Kuciapa
Jeleniewski
Nicholls
Karlsson
juniorzy
I niby za kogo Baran i Miesiac?
. Przeciez taki sklad to o awans moze powalczyc, cos sie tu nie zgadza. Ktos pisal wczesniej ze Sprawka ma dwa warianty i woli dobry obco + polak zamiast rajdera z GP. Czyzby ten pierwszy wariant zwyciezyl i tym Polakiem byl Kuciapa? To lipa by byla.
Kuciapa
Jeleniewski
Nicholls
Karlsson
juniorzy
I niby za kogo Baran i Miesiac?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
niespokojny pisze:Harris
Kuciapa
Jeleniewski
Nicholls
Karlsson
juniorzy
I niby za kogo Baran i Miesiac?. Przeciez taki sklad to o awans moze powalczyc, cos sie tu nie zgadza. Ktos pisal wczesniej ze Sprawka ma dwa warianty i woli dobry obco + polak zamiast rajdera z GP. Czyzby ten pierwszy wariant zwyciezyl i tym Polakiem byl Kuciapa? To lipa by byla.
Hejka...
Mi tu Nicholls nie pasuje, jakoś go nie widze w składzie. Jego miejsce to Baran/Miesiąc właśnie.
1. Taniej i w razie tfu tfu kontuzji jest zmiennik
2. Przecież nie jedziemy o EL
Jeśli chodzi o Ciapka, to jak większości mi on kojarzy się z "WIELKĄ KUCIAPĄ". Ale coś mi mówi, że pomimo ogólnej niecheci lubelskiej publiki, byłby pewnym punktem drużyny... w przeciwieństwie do Lamparta u Buczoków (to wg mnie strzał w kolano)
Pozdr
...
- Łoptymista
- Trener
a ktos wie jak wygladaja relacje pomiedzy KB, PM a Ciapkiem. Wszystko ok, czy tez nasi rzeszowiacy bocza sie na MK
niespokojny pisze:Harris
Kuciapa
Jeleniewski
Nicholls
Karlsson
juniorzy
I niby za kogo Baran i Miesiac?. Przeciez taki sklad to o awans moze powalczyc, cos sie tu nie zgadza. Ktos pisal wczesniej ze Sprawka ma dwa warianty i woli dobry obco + polak zamiast rajdera z GP. Czyzby ten pierwszy wariant zwyciezyl i tym Polakiem byl Kuciapa? To lipa by byla.
a wierzysz w to, ze w naszej druzynie beda jezdzili Harris, Nicholls oraz Karlsson? bo ja nie, wiec Baran w miejsce jednego z nich, a Miesiac w miejsce Kuciapy, proste