Kiblował nawet Kylmaekorpi chyba po sezonie w Lesznie.
Niedopracowany przepis.
Zawodnik z e-ligi swobodnie mógłby sobie poradzić w niższej, nawet jak nie wyrobił normy.
Po polsku czyli do jednego wora. Tak jak teraz wszyscy obcy juniorzy ksm 6,5 hehe,
szkoda że nie 9,5.
No i koniecznie powinno to być na jakiejś reprezentatywnej liczbie biegów.
Ja wiele bym dał żeby nie widzieć już na torze grajków typu
Kozdraś, Pawlaszczyk, Szostek, Bencze czy Roland Kovacs.
Jak człowiek przychodzi na stadion, kupuje program a tam jakiś Celmer, Dziatkowiak czy ktoś, to się zastanawia- za jakie grzechy ?! Albo niespodzianka typu za kogoś kto potrafi jechać - taki gość, bo 2 zmiany można zrobić, wszystko się przewraca.
Zbigniew Suchecki
Re: Zbigniew Suchecki
http://espeedway.pl/news,dsl_holstebro_esbjerg_4936,48580,3.html
5 Pkt Suchego w Danii,Pedersena pokonał
5 Pkt Suchego w Danii,Pedersena pokonał
My jesteśmy tu gdzie wtedy,oni tam gdzie stało zomo ;]
Nie wiem czy zauważyliście ale w ostatnich dwóch meczach Suchy jest żużlokiem jednego wyścigu
Owszem. I od 2 meczow jego pierwszy start to wykluczenie. Klatwa?
radonis pisze:Nie wiem czy zauważyliście ale w ostatnich dwóch meczach Suchy jest żużlokiem jednego wyścigu
Bez przesady. W pozostałych wyścigach (poza wykluczeniem) przywiózł 1* czyli przyjechali na 3:3 - przegrał tylko z Karpowem i Pedersenem. Swoją rolę wykonał chyba bardzo dobrze.
I myślę, że trzeba zauważyć lepszą dyspozycję niż do tej pory.
No w końcu trzeba się jakoś zaprezentować na koniec sezonu, zobaczył że w 2 lidze nie tak łatwo i praca sama się nie znajdzie.
- Przeprowadziłem już kilka rozmów, natomiast nie mam jeszcze ustalonych żadnych konkretów. Czekam na dobre propozycje. Te rozmowy, które już za mną, na razie są w zawieszeniu - powiedział w rozmowie z portalem SportoweFakty.pl Zbigniew Suchecki.
Raczej wolałbym związać się z klubem pierwszoligowym. Ekstraliga jest o wiele trudniejsza. Jeśli jednak pojawiłaby się dobra oferta z najwyższej klasy rozgrywkowej, która pozwalałby odpowiednio przygotować się do sezonu, jako że Ekstraliga jest najmocniejsza na świecie i do jazdy w niej trzeba mieć bardzo szybkie motocykle, na pewno bym się nad nią zastanowił - zapewnił.
co za koleś, ledwo w 2 lidze ujechał średnią 1,5 i 36 miejsce w ogólnej klasyfikacji a on szuka miejsca w Elidze. Wstydu nie ma za grosz....
Wstyd wstydem, ale gdzie rozum
?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Chyba gra z Sercem w reklamach TP 
Ostatnio zmieniony 7 grudnia 2011, o 21:21 przez Hayden, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor mocny
Zawiesił rozmowy bo spadł śnieg i czas odpalić pług, co sobie sprawił zamiast motorków.