Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
Ktos wyzej napisal, ze mozna podmieniac prezesow, ale cudu nie bedzie. Owszem, cudu nie bedzie, ale roznica owszem. Harremu, z tego co pamietam, Sipme podstawil Wojciechowski (jesli sie myle, to prosze o sprostowanie). Tyle, ze oprocz tej Sipmy w 2004 mielismy ponad pol murawy banerow reklamowych i jednak "ciut" wiecej sponsorow na "glupiej" stronie klubowej. Byl Zdzicho i jeszcze kilku, ktorzy w kryzysowym momencie (nawet po cichu) kasy nie zalowali. Wielkie pieniadze to zapewne nie byly, ale jednak pewne koszta z tego tytuly byly pokrywane. A kiedy za czasow "KMZ-u" mielismy przynajmniej 1/4 murawy w banerach.. nigdy. W 2004 Mozna bylo znalezc plakaty na miescie, od czasu do czasu dalo sie cos zauwazyc na bilboardzie... a teraz? Jedyne co widze na "miescie" to reklama w autobusach MPK. Bogdanke zalatwil nie Sprawka, tylko uklady polityczne. A jak jeszcze slysze, ze odsylano potencjalnych sponsorow z klubu to jawnie sie we mnie gotuje. A jeszcze jak Jerry wyskoczyl mi z kryzysem to myslalem, ze padne. Chyba lepiej wystawic ten baner za 200zl niz zostawic miejsce puste i plakac, ze nie ma sponsorow.. dla mnie to logiczne. Wnioski wyciagnijcie sami.
No wszystko się zgadza. I napisaliśmy już o tym 83 strony, a dodając wątki dedykowane Sprawce to będzie ze 200. I coś to pomogło? Wnioski wyciągnijcie sami 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Harrego 3/4 forum tez wozila na taczce. Za styl, za wypowiedzi itp.
A skoro bylo tak cudnie i bylo pelno sponsorow, jakim cudem niedlugo po tym 2004r. zdechlo?
Torsen, desperatem nie jestem, mozemy sobie wrzucac takie hasla w nieskonczonosc, ja tez moge odbic pileczke i znalezzc cos "ad personam" u Ciebie
Absolutnie nie twierdze, ze nie masz racji, tylko co mnie, kibica, to obchodzi? W rozumieniu, ze nigdzie nie bylo to oficjalnie podane(info via Bogdanka), nic na to nie poradze, a tylko zjem nerwy?
mikas, mi blizsza sercu jest sytuacja wsrod kibicow. A ta az tetni nienawiscia i czeka na podkniecia. Mam wrazenie, ze u nas ciezko o atmosfere, bo kazdy tylko dybie na moment, gdzie moze pokrzyczec "oddaj pieniadze", "dziady", pomontowac wrzuty na forum itp. Ot takie ujscie frustracji.
PS A co do dobrego klimatu politycznego w miescie. Byly wybory, bylo klepanie sie po plecach itp. Przyszlo do glosowania i.....
A skoro bylo tak cudnie i bylo pelno sponsorow, jakim cudem niedlugo po tym 2004r. zdechlo?
Torsen, desperatem nie jestem, mozemy sobie wrzucac takie hasla w nieskonczonosc, ja tez moge odbic pileczke i znalezzc cos "ad personam" u Ciebie
mikas, mi blizsza sercu jest sytuacja wsrod kibicow. A ta az tetni nienawiscia i czeka na podkniecia. Mam wrazenie, ze u nas ciezko o atmosfere, bo kazdy tylko dybie na moment, gdzie moze pokrzyczec "oddaj pieniadze", "dziady", pomontowac wrzuty na forum itp. Ot takie ujscie frustracji.
PS A co do dobrego klimatu politycznego w miescie. Byly wybory, bylo klepanie sie po plecach itp. Przyszlo do glosowania i.....
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
-
mariusz1987
- Junior
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... sztalt-ro/
albo Dariusz S. się zaciął i codziennie udziela takich samych wywiadów albo od paru tygodni portale robią co 2 dni kopiuj wklej, to już się robi nudne
albo Dariusz S. się zaciął i codziennie udziela takich samych wywiadów albo od paru tygodni portale robią co 2 dni kopiuj wklej, to już się robi nudne
mariusz1987 pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/12/29/dariusz-sprawka-wciaz-nie-ma-pewnosci-jaki-bedzie-ksztalt-ro/
No tak, trudno dostrzeć, że są to przedruki z DW.
$korzen$ pisze:A jeszcze jak Jerry wyskoczyl mi z kryzysem to myslalem, ze padne.
Ciężko mi to skomentować, bo nie wiem ile masz lat i co robisz, ale widocznie niewiele.
Firma, w której pracuje uchodzi za jedną z najbogatszych w Lublinie i nigdy nie było problemów z kasą. "Żyje" z kasy innych firm, więc mam dobre rozeznanie w tym, ile w ostatnim czasie firm upadło. Robi się coraz bardziej krucho na rynku, przez co i u nas są problemy z dopięciem budżetu na 2012 rok. Ale Ciebie oczywiście śmieszą teksty o kryzysie. No trudno, nic na to nie poradzę. Ale to świadczy tylko o Tobie i bladym pojęciu na rynkach finansowych.
I właśnie dlatego powinniśmy przyklasnąć Sprawce i uznać, że jest super?No wszystko się zgadza. I napisaliśmy już o tym 83 strony, a dodając wątki dedykowane Sprawce to będzie ze 200. I coś to pomogło? Wnioski wyciągnijcie sami
Bzdura. Owszem pojawiały się takie kwiatki jak Lucky czy HollywoodHarrego 3/4 forum tez wozila na taczce. Za styl, za wypowiedzi itp.
TŻ upadł z kilku powodów i nie ma sensu teraz o tym pisać.
Problem był taki, że wtedy nasz klub był biedny, nie miał sponsorów, przez miasto był traktowany jak zło konieczne, a i tak biliśmy się o ekstraligę, a już w pierwszym roku zajęliśmy 3 miejsce w lidze i daliśmy radę ściągnąć niezłych zawodników (pierwszo i ekstraligowych).... i jakoś kurna nie narobiliśmy sobie wtedy długów!
Teraz mamy za plecami miasto, najbogatszą kopalnię w Polsce i stawiamy sobie za cel walkę o utrzymanie, a zawodników szukamy wśród drugoligowców.
Coś jest tu nie tak.
PS. O ile pamiętam, to TŻ zdechło po 2005 roku (2004 zakończony był co najmniej na zero, o ile wiem - jak nie to niech prostują ci co wiedzą).