Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
Stachyra, do tego Jeleniewski, Baran, Miesiac i Karlsson i mamy troche powtorke z 2004 roku i slynne pojedynki TŻ-u z Jozefami :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
- Łoptymista
- Trener
Lublin_Fan pisze:Wy tu pierdu smerdu a tymczasem...
http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640,10887937,Dawid_Stachyra_w_LW_KMZ__Pierwszy_kontrakt_podpisany.html
no i jest jakis news, konkret i zawodnik z pierwszoligowym doswiadczeniem
najs
Nareszcie konkret zamiast "prawdopodobnie", "prawie na pewno" itp. Czekamy na więcej. Początek niezły.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Jak dla mnie to bardzo dobra wiadomość. Nie dość, że swój to jeszcze niezły walczak z ciekawym KSMem. Mimo wszystko ten news trochę zaskakujący, zwłaszcza że trenerem ma być Dzikowski... Czekamy na następne informacje 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
A karneciki idą jak świeże bułeczki
A co do Dawida to WITAMY.
A co do Dawida to WITAMY.
- luckylukelbn
No, nareszcie jakies konkretne info. ZAJEBISCIE!
Apocalips pisze:Jak dla mnie to bardzo dobra wiadomość. Nie dość, że swój to jeszcze niezły walczak z ciekawym KSMem. Mimo wszystko ten news trochę zaskakujący, zwłaszcza że trenerem ma być Dzikowski... Czekamy na następne informacje
no zeby przypadkiem nastepnym newsem nie bylo podpisanie kontraktu ze Stachyra, ale Jasiem...
METHANOL ADVENTURE TEAM
Nie boje sie gdy ciemno jest Jasio Stachyra prowadzi mnie...
Wraca stare ?

Wraca stare ?
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Spokojnie, jeśli chodzi o trenera to nic się nie zmienia. Będzie nim Grzegorz Dzikowski i miejmy nadzieję, że Jasio nie będzie robił krzywdy Dawidowi i nie będzie się wtrącał.
- niespokojny
- Trener
Jezeli do tego skladu dojdzie Karlsson to bedzie bardzo dobrze. Bedzie ''swoj sklad'' i rzeczywiscie stac nas na pokonanie przynajmniej Grudziadza. Podobno Dawid byl ostro przymierzany do Gniezna. Nicholls jednak zostal w Gnieznie to Dawid odeslal kontrakttego samego dnia, albo to zbieg okolicznosci. I dobrze, taki uklad mi odpowiada. Dwoch wychowankow w skladzie, kto sie moze w I lidze czyms takim poszczycic?
. Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie zadnych spiec na lini Stachyra - Dzikowski, a starszy nie bedzie probowal mieszac.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Pozytywna informacja z kontraktem Dawida. Jeśli doniesienia w prasie odnośnie dalszych transferów okażą się prawdą to skład będzie wyglądał następująco:
Baran
Miesiąc
Woodward/Korneliussen
Stachyra
Jeleniewski
junior
junior
Jeśli do tego grona dodać Karlssona to wyszłoby, że dla jednego krajowego zawodnika zabraknie miejsca. Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby któryś z wyżej wymienionych zgodził się na takie coś. Czego przykład mieliśmy w wywiadzie z Dawidem, że nie podpisze kontraktu bez gwarancji startów.
Pozdrawiam
Baran
Miesiąc
Woodward/Korneliussen
Stachyra
Jeleniewski
junior
junior
Jeśli do tego grona dodać Karlssona to wyszłoby, że dla jednego krajowego zawodnika zabraknie miejsca. Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby któryś z wyżej wymienionych zgodził się na takie coś. Czego przykład mieliśmy w wywiadzie z Dawidem, że nie podpisze kontraktu bez gwarancji startów.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Czyli zapewne mamy jednego zawodnika na 1,7 jednego na 1,9 jeszcze jeden na 2,0 i można jechać z tymi drugoligowcami w wersji premium (Baran, Miesiąc, Korneliussen/Woodward)
W sumie to taki skład byłby niezły o ile ten 3 dojdzie, bo bez 3 muszkietera to lipa, chyba że będziemy mieli Adamczewskiego albo innego młodziana-napieracza ale w to to chyba nikt nie wierzy.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Jeżeli będzie jeździć jak w 2007 roku jestem spokojny o niego. Końcówkę tamtego sezonu na naszym torze miał świetną.
- Dobromir
- Zawodowiec