Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
wielkie Tak dla Puzona .... Wiekszosc juz zapomniala jak uratowal nam posladki w 1 klejce z ukraincami...polowa "stadionu" nosila go na rekach !! Ostrow Rawicz tez dolozyl cegielke nie wiem czemu ma nie dostac szansy w naszych barwach..
Chyba kazdy lubi Mariusza, ale Tyron tez sie zasluzyl to jemu tez trzeba by dac szanse, wtedy pojechalibysmy samymi drugoligowcami. Trzeba niestety wybrac 2, max 3 najlepszych z poprzedniego skladu i wzmonic ich conajmniej dwoma.
Ja sobie osobiście nie wyobrażam Puzona w takim Ostrowie (po tym jak się cieszył z wygranej nad nimi, kto był ten widział
)czy Pile bo chyba tylko tam ma szanse na kontrakt w I lidze... Jest to zawodnik który naprawdę się utożsamiał z naszą drużyną.
Karol Baran Karol!
Puzon sympatyczny gość, ale sentymenty trzeba odłożyć w kąt, trzeba nam jeszcze Petera, do tego przyzwoitych juniorów ( licze Jerry78 na rozwój sytuacji w tej kwestii, bo w koncu to jeden z głownych punktów długofalowego rozwoju klubu + stadion
)
Jeleń
Mads
Stachyra
Baran\Miesiac
Peter
??
??
z Łodzią bedą ciekawe mecze
Jeleń
Mads
Stachyra
Baran\Miesiac
Peter
??
??
z Łodzią bedą ciekawe mecze
Z niczego może być tylko nic.
Puzon sympatyczny gość, ale w naszym przypadku (posiadaniu Miesiąca, Barana, Stachyry i Jelenia) to nawet na rezerwę nie wejdzie, pomijając fakt, że dogaduje się z innym pierwszoligowcem, chyba, że któryś z dwójki Miesiąc-Baran odmówi kontraktu albo pojedziemy z jednym obco.
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
Brawo Panowie
Żeby nie było, że jestem pesymistą, jak trzeba chwalić to tez umiem
Czekamy na kolejne kontrakty i Szczęśliwego Nowego Roku
Żeby nie było, że jestem pesymistą, jak trzeba chwalić to tez umiem
Czekamy na kolejne kontrakty i Szczęśliwego Nowego Roku